• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fiat Yamaha: Λιγότεροι μηχανικοί στις δοκιμές για περιορισμό των εξόδων
Σφίξαν τα... ζωνάρια
Νέα 02/03/2010 - 11:52

Ακόμα και οι κορυφαίες ομάδες των MotoGP, προσπαθούν με κάθε τρόπο να περιορίσουν τα έξοδά τους, σε αυτές τις δύσκολες -λόγω της οικονομικής κρίσης- εποχές.

Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι στις δύο δοκιμές εξέλιξης που έγιναν στην πίστα Sepang της Μαλαισίας, δεν ήταν παρόντες όλοι οι μηχανικοί που στελεχώνουν την ομάδα του Valentino Rossi στη Fiat Yamaha και κάτι ανάλογο θα συμβεί και στο τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, στο Κατάρ.

Προφανώς κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση της ομάδας του Jorge Lorenzo, η οποία πάντως δεν χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Μαλαισία για το δεύτερο τεστ λόγω του τραυματισμού του Ισπανού αναβάτη, ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα παραβρεθεί στο Κατάρ.

Η ομάδα του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Valentino Rossi απαρτίζεται από επτά μέλη: τον team-manager Davide Brivio, τον αρχιμηχανικό Jeremy Burgess, τον τεχνικό συλλογής δεδομένων Matteo Flamigni και τους μηχανικούς Alex Briggs, Bernard Ansiau, Brent Stephens και Gary Coleman.

Από τις πρώτες δοκιμές της Sepang απουσίασε ο Brent Stephens, από τις επόμενες ο Bernard Ansiau, ενώ στο Κατάρ δεν πρόκειται να ταξιδέψει ο Alex Briggs.

Σφίξαν τα... ζωνάρια, που λέμε και στην Ελλάδα!

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Φωτογραφίες του κινητήρα της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές Moto2: Ο Simon γρήγορος...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα