• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KTM: Κρατά τους Pedrosa-Kallio
Συνεχίζουν ως δοκιμαστές και το 2021
Νέα 18/12/2020 - 12:57

Ο Dani Pedrosa και ο Mika Kallio θα συνεχίσουν να είναι οδηγοί εξέλιξης για το Αυστριακό εργοστάσιο και το 2021.

 

Ο Kallio βρέθηκε στην ΚΤΜ από την πρώτη στιγμή εξελίσσοντας τη μοτοσυκλέτα, ωστόσο τη μεγάλη διαφορά έκανε η πρόσληψη του Dani Pedrosa.

 

Κατά κοινή ομολογία, ο Ισπανός – που ήταν σε όλη του την καριέρα οδηγός της Honda – ήταν αυτός που προσέφερε τα μέγιστα στην εξαιρετική φετινή σεζόν της ΚΤΜ.

 

«Η KTM θέλει να βελτιώνεται συνεχώς και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω μαζί τους και που θα βοηθήσω τους οδηγούς της να πετύχουν μεγαλύτερους στόχους».

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Pit Beirer, τον Stefan Pierer και την Red Bull για την εμπιστοσύνη τους», έλεγε ο Dani Pedrosa.

 

Από την πλευρά του, ο Pit Beirer είπε:

 

«Είμαστε χαρούμενοι που κρατάμε μια σταθερότητα στην ομάδα δοκιμαστών μας».

 

«Φέτος δείξαμε πόσο καλά και γρήγορα δουλεύουμε στο παρασκήνιο, ενώ τόσο ο Mika όσο και ο Dani συνέβαλαν στην πρόοδο που κάναμε».

 

Ο Mika Kallio έχει περάσει 11 χρόνια με την ΚΤΜ στην αγωνιστική του καριέρα, ενώ είναι δοκιμαστής του εργοστασίου τα τελευταία πέντε.

 

«Είναι φοβερό που συνεχίζουμε μαζί», έλεγε ο Φιλανδός. «Η KTM είναι η δεύτερή μου οικογένεια και είμαι υπερήφανος που συνεχίζω μαζί τους».

 

«Θεωρώ ότι τα φετινά αποτελέσματα θα μας δώσουν ένα ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω το 2021».

Επόμενο άρθρο »

Polyccio: Θα φοβάμαι την ΚΤΜ του χρόνου!

« Προηγούμενο άρθρο

Briatore: “Rossi, αποσύρσου τώρα”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα