• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Polyccio: Θα φοβάμαι την ΚΤΜ του χρόνου!
«Το εργοστάσιο υπάρχει για να κερδίζει και μόνο»
Νέα 21/12/2020 - 09:49

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Pol Espargaro από την KTM είχε γίνει από τον Ιούνιο, πριν ακόμα ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν.

 

Κι ενώ αυτό δημιούργησε μια «όχι καλή» κατάσταση μέσα στο γκαράζ της ομάδας, σύντομα το κλίμα αντιστράφηκε και όλοι δούλεψαν με στόχο τη βελτίωση της RC16.

 

Οι Αυστριακοί έδωσαν στον Polyccio αναβαθμίσεις και εξαρτήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και ο ίδιος βοήθησε πολύ στο να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο η μοτοσυκλέτα τους.

 

«Ήταν μια ώριμη αντίδραση από εμένα και την ομάδα. Για χρόνια είχαμε τέλεια εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και όταν βγήκαν τα νέα ότι φεύγω σίγουρα στην αρχή δεν ήταν καλά τα πράγματα».

 

«Μετά όμως καθίσαμε και τους είπα ότι εξακολουθώ να θέλω να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Τότε ο Mike μου είπε πως θα έχω την τέλεια συνεργασία της ομάδας».

 

«Σίγουρα στα τεστ στην αρχή δεν είχα όλα τα εξαρτήματα, αλλά μετά που κατάλαβαν ότι μπορούσαν να με εμπιστευτούν, μου έδιναν ό,τι καινούργιο είχαν».

 

«Ήταν μια νίκη για όλους μας. Ήταν μια ώριμη αντίδραση και πραγματικά το εκτιμώ πολύ», τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Pol Espargaro.

 

Τέλος, όταν τον ρώτησαν αν φοβάται που θα αντιμετωπίσει την KTM τη νέα χρονιά, ο Ισπανός απάντησε:

 

«Το εργοστάσιο υπάρχει για να κερδίζει και η μοτοσυκλέτα μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο. Σχεδόν ό,τι δοκιμάζαμε πετύχαινε, κάτι που δεν συνέβαινε πριν από μερικά χρόνια».

 

«Τώρα ξέρουν που πρέπει να δουλέψουν. Είναι μια γρήγορη μοτοσυκλέτα που γίνεται γρηγορότερη και υπάρχει λόγος να τη φοβόμαστε τη νέα χρονιά».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ακούνε αυτά που τους λέμε…

« Προηγούμενο άρθρο

KTM: Κρατά τους Pedrosa-Kallio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα