• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Briatore: “Rossi, αποσύρσου τώρα”
“Δεν είσαι Ibrahimovic”
Νέα 17/12/2020 - 11:14

O Flavio Briatore, ο επικεφαλής της Benetton στην F1 και μέντορας του Fernando Alonso, έκανε πρόσφατα δηλώσεις σε Ιταλικό ραδιόφωνο και προτρέπει τον Valentino Rossi να προχωρήσει σε απόσυρση από την αγωνιστική δράση του MotoGP!

O Briatore είναι γνωστός για τις καυστικές του δηλώσεις σε όλους τους χώρους και πολλοί θα θυμούνται όταν ρωτήθηκε αν περιμένουν παιδί με την Ναόμι Κάμπελ – την τότε αρραβωνιαστικιά του, είπε: “Όοοοχι, αν γινόταν κάτι θα ήταν καπουτσίνο!”

Ο Ιταλός τώρα θεωρεί ότι η επιστροφή του Alonso στην F1 στα 39 του, είναι μια σωστή απόφαση, αφού ο Ισπανός Πρωταθλητής από το τέλος του 2018 δεν σταμάτησε να κάνει αγώνες, όπως οι 24 Ώρες του Λε Μαν, η Ινδιανάπολη 500 και το Ράλι Ντακάρ. Αλλά για τον Rossi είπε:

Flavio Briatore και Naomi Cambell
Flavio Briatore και Naomi Cambell

“Συμβουλεύω τον Rossi να σταματήσει, θέλουμε να τον θυμόμαστε ως ένα μεγάλο Πρωταθλητή. Υπάρχουν στιγμές που η ηλικία είναι σημαντική. Είναι σπουδαίος, κέρδισε τα πάντα, αλλά έρχεται μαι μέρα που δεν μπορείς να συνεχίσεις, τα χρόνια περνάνε και δεν μπορείς να έχεις πια τα κίνητρα του παρελθόντος”.

Συνέχισε στη συνέντευξη συγκρίνοντας τον Rossi με τον ποδοσφαιριστή Ibrahimovic: 

“Στα 39 του ο Ibrahimovic είναι ακόμη ένας πλήρως ανταγωνιστικός παίκτης στην Μίλαν. Είναι μια ειδική περίπτωση, είχε μια ζωή εντελώς αφιερωμένη στο σπορ, ποτέ δεν αποτυγχάνει. Αλλά είναι άλλο πράγμα να κινδυνεύεις να σε κλωτσήσουν στον αστράγαλο και άλλο να πηγαίνεις με 300χ.α.ω. Και να χάσεις μια στροφή και να έχεις ένα ατύχημα. Είναι άλλο πράγμα να είσαι ποδοσφαιριστής και άλλο να είσαι μοτοσυκλετιστής. Σε τέτοια ηλικία τα ρεφλέξ αλλάζουν, όλα αλλάζουν”. 

Ο Ιταλικός τύπος έγραψε σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Φλάβιο: “Δεν έχει άδικο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βάλε γυρνάει στις πίστες χτυπώντας άλλους ή κάνοντας λάθος στο φρενάρισμα...”

Εμείς βλέποντας τον Ρόσσι σε προπόνηση στο ράντσο μαζί με τους πολύ μικρότερους σε ηλικία οδηγούς της Ακαδημίας του, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι δεν έχει χάσει τα ρεφλέξ του και ότι μάλιστα σε αντοχή τους ξεπερνάει... 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

KTM: Κρατά τους Pedrosa-Kallio

« Προηγούμενο άρθρο

Petronas: Ο Vale θα βρει εδώ μια νέα οικογένεια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα