• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Casey Stoner: Τα πάμε πολύ καλά στις δοκιμές
Ευχαριστημένοι στην Ducati Marlboro
Νέα 25/02/2010 - 16:13

Ο Casey Stoner και ο Nicky Hayden ολοκλήρωσαν την πρώτη μέρα των δοκιμών στην Sepang, κάνοντας τον δεύτερο και ενδέκατο χρόνο αντίστοιχα, χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιήσουν τις νέες γόμες των Bridgestone (σκληρή μπροστά, μεσαία πίσω) που έχουν στη διάθεσή τους οι ομάδες του motoGP.

Ο Stoner στην δεύτερη είσοδό του στην πίστα βελτίωσε κατά ένα δέκατο τον χρόνο του στην πίστα – σε σχέση με τις προηγούμενες δοκιμές στην Sepang πριν 20 μέρες – ενώ ήταν πολύ ευχαριστημένος από το γενικότερο στήσιμο της μοτοσυκλέτας.

Ο Hayden απ' την πλευρά του βελτίωσε και αυτός τους χρόνους του, αλλά προσπάθησε να μην πιέσει το τραυματισμένο δεξί του χέρι. Είχε υποβληθεί σε εγχείρηση πριν 2 εβδομάδες και ο βραχίονάς του δεν είναι απολύτως εντάξει.

 

“Σήμερα όλα πήγαν περίφημα και κάναμε πρόοδο σε σχέση με τις προηγούμενες δοκιμές. Ξεκινήσαμε χωρίς πολλές αλλαγές στη μοτοσυκλέτα, προτιμώντας να κάνουμε μικροδιορθώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, ενώ και ο κινητήρας αποδίδει πολύ καλά. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης τόσο του κινητήρα, όσο και των φρένων, αλλά και της πρόσφυσης σε συνθήκες μεγάλων κλίσεων. Γενικά πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος” δήλωσε ο Stoner.

Επόμενο άρθρο »

Στα ύψη το ηθικό του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Όλοι πανέτοιμοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα