• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στα ύψη το ηθικό του Rossi
«Είμαστε ήδη πολύ γρήγοροι»
Νέα 25/02/2010 - 18:01

Με τον Jorge Lorenzo να απουσιάζει από τις δοκιμές λόγω του τραυματισμού του, ο Valentino Rossi είναι ο μοναδικός αναβάτης της Fiat Yamaha που βρίσκεται στη Sepang. Χωρίς άγχος και με ηθικό στα ύψη ο Ιταλός συνεχίζει τη δουλειά του πάνω στη νέα YZR-M1 που όπως λέει «...είναι ήδη πολύ γρήγορη».

Την Πέμπτη ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δούλεψε κυρίως πάνω στα ηλεκτρονικά δοκιμάζοντας νέες χαρτογραφήσεις.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία των δοκιμών. Επιβεβαιώσαμε ότι η δουλειά που κάναμε στις προηγούμενες δοκιμές ήταν καλή και ξεκάθαρα είμαστε σε καλή κατάσταση στη συγκεκριμένη πίστα», σχολίασε ο 31χρονος αναβάτης που πραγματοποίησε 47 γύρους.

«Δουλέψαμε σε  δύο, τρία διαφορετικά set-ups και αποφασίσαμε για τον σωστό δρόμο που θα ακολουθήσουμε στο θέμα της ισορροπίας της μοτοσυκλέτας, στις αναρτήσεις και σε άλλα. Δοκιμάσαμε επίσης κάποιες νέους ηλεκτρονικούς χάρτες στην προσπάθεια να βελτιώσουμε την επιτάχυνση, αλλά χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο πάνω σε αυτόν τον τομέα. Είναι καλό που είμαστε γρήγοροι σε αυτό το στάδιο και τώρα περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της μοτοσυκλέτας σε άλλες πίστες», πρόσθεσε.

Την Παρασκευή ο Rossi αναμένεται να κάνει προσομοίωση αγώνα: «Ίσως να μη συμπληρώσουμε την απόσταση ενός αγώνα, αλλά θα κάνουμε κάποιους συνεχόμενους γύρους. Αυτό θα είναι και το τελευταίο στάδιο της δουλειάς μας σε αυτήν την πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφίες από τις δοκιμές της Sepang - Part I

« Προηγούμενο άρθρο

Casey Stoner: Τα πάμε πολύ καλά στις δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα