• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Kallio στη θέση του Lecuona!
Για το Grand Prix στο Portimao
Νέα 17/11/2020 - 12:10

Ο Iker Lecuona είναι το τελευταίο «θύμα» του Covid-19, μιας και ο Ισπανός βρέθηκε θετικός στον ιό λίγο πριν μπει στην πίστα το Σάββατο το πρωί.

 

Ο αδερφός του Ισπανού είχε διαγνωστεί θετικός τις προηγούμενες ημέρες κι έτσι ο Iker έκανε μια σειρά από τεστ που τον έδειχναν αρνητικό.

 

Καθώς όμως περίμενε τα αποτελέσματα του τελευταίου τεστ, που θα του επέτρεπε να μπει στην πίστα για τις ΕΔ3, αυτό βγήκε θετικό.

 

Κι έτσι ο Iker έχασε την Valencia 2 και θα χάσει και το Portimao, αφού από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός θα πρέπει να περάσει καραντίνα δύο εβδομάδων.

 

Έτσι τη θέση του στην KTM θα πάρει ο δοκιμαστής της ομάδας, Mika Kallio, ο οποίος επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το δεύτερο μισό του 2019.

 

Τότε είχε αντικαταστήσει τον Johann Zarco που εγκατέλειψε την εργοστασιακή θέση του.

 

«Πρώτα απ’ όλα λυπάμαι για τον Iker και ξέρω ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό», έλεγε ο Φιλανδός από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα νέα.

 

«Δεν είμαι και πολύ συχνά σε μοτοσυκλέτα φέτος κι έτσι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για μένα. Θα έχει ενδιαφέρον όμως».

 

«Θα δω πως θα τα πάω με τη μοτοσυκλέτα, με την καινούργια αυτή πίστα, με το επιτελείο στο γκαράζ. Θα είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Επόμενο άρθρο »

Pol Espargaro: Είναι σαν να ονειρευόμαστε!

« Προηγούμενο άρθρο

«Υποκλίθηκε» στον Morbido ο Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα