• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pol Espargaro: Είναι σαν να ονειρευόμαστε!
Πέντε βάθρα για τον Ισπανό φέτος
Νέα 17/11/2020 - 13:31

Υπερήφανος ήταν ο Pol Espargaro για τον 5ο φετινό του βάθρο, που ήρθε μετά από μια παραλίγο πτώση του Ισπανού όταν για λίγα εκατοστά πέρασε δίπλα από τη μοτοσυκλέτα του Taka Nakagami.

 

Με το βάθρο του αυτό, ο Polyccio είναι ο αναβάτης που έχει τα περισσότερα βάθρα (όλα 3ες θέσεις) στη μεγάλη κατηγορία φέτος, αν εξαιρέσει κανείς τα 7 που έχει πάρει ο Joan Mir.

 

Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για την ΚΤΜ, που έχει ήδη και δύο νίκες με τους Oliveira και Binder, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τα τρία προηγούμενα χρόνια το εργοστάσιο είχε ένα βάθρο μόνο!

 

Ο Pol Espargaro έχει 122β και είναι 7ος στο βαθμολογικό πίνακα, με μια διαφορά όμως μόλις στους 5β από τον τέταρτο Maverick Vinales.

 

«Πέντε βάθρα σε εννέα Αγώνες δεν ακούγεται αληθινό! Πραγματικά είναι σαν να ονειρευόμαστε, μετά από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς».

 

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα αποτελέσματά μας. Σημαίνει ότι δουλεύουμε καλά και δεν είμαστε πολύ μακριά από τους πρώτους και γι’ αυτό είμαι πολύ υπερήφανος».

 

Στη συνέχεια έφερε στη μνήμη του την πτώση του Nakagami 9 γύρους πριν το τέλος, η οποία παραλίγο να στοιχίσει τον Αγώνα και στον ίδιο.

 

«Ήταν κοντά… πολύ κοντά! Ρίσκαρα και πλησίαζα τους δύο μπροστά, με την τελευταία στροφή να είναι το δυνατό μου σημείο».

 

«Εκεί μου επιτέθηκε ο Taka, οπότε έλεγα μέσα μου: ωραία… δείξε μου τι μπορείς να κάνεις! Μπήκε στην εσωτερική μου και προσπάθησε να κρατήσει τη γραμμή του για να μην τον περάσω».

 

«Όμως έπεσε και στάθηκα τυχερός. Έχασα ένα δευτερόλεπτο στο γύρο και μετά έχασα λίγο ακόμα μέχρι να ξεπεράσω τη νευρικότητα κι έτσι έχασα τους άλλους μπροστά».

Επόμενο άρθρο »

H Aprilia και οι… μνηστήρες της!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Kallio στη θέση του Lecuona!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα