• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Υποκλίθηκε» στον Morbido ο Miller!
Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, ήταν τρομερός!
Νέα 17/11/2020 - 11:28

Τα εύσημα στον Franco Morbidelli απένειμε ο Jack Miller μετά τον Αγώνα της Κυριακής, όταν ο πρώτος κέρδισε τον Αυστραλό για 93χιλ!

 

Ο Miller ήταν δυνατός όλο το Σ/Κ και στον Αγώνα εντυπωσίασε με τη δυναμική του επιστροφή στο τέλος, όταν κάλυψε τη διαφορά που τον χώριζε με τον Morbidelli.

 

Στη συνέχεια ο αναβάτης της Pramac έδωσε μια πάρα πολύ ωραία μάχη με τον Franky, την οποία τελικά έχασε πάνω στη γραμμή του τερματισμού στις λεπτομέρειες.

 

«Δεν το πιστεύω πως είμαι και πάλι εδώ!» έλεγε μετά το τέλος του Αγώνα ο Jack Miller. «Το διασκέδασα πολύ».

 

«Ο Franco είχε πάρα πολύ καλό ρυθμό, αλλά στα μισά του Αγώνα άρχισα να νοιώθω καλά, ακόμα και με το μεσαίο μπροστινό ελαστικό, ενώ οι άλλοι είχαν το σκληρό».

 

«Ένοιωθα άνετα κι άρχιζα να καλύπτω τη διαφορά! Είχα το σχέδιο στο μυαλό μου να τον περάσω στην ευθεία ένα γύρο πριν το τέλος και να φύγω μπροστά».

 

«Σύντομα όμως είδα ότι δεν θα ήταν εφικτό αφού έφτασα στην 1 και παραλίγο να πάω ευθεία. Δώσαμε ωραία μάχη μετά και στην 7 παραλίγο να βγω στο γρασίδι προσπαθώντας να τον περάσω».

 

«Τα πήγε πραγματικά πολύ καλά υπερασπιζόμενος τη γραμμή του. Του αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Οδήγησε τρομερά!»

 

Αν και έχασε για τόσο λίγο τη νίκη, εν τούτοις ο Jack Miller ήταν χαρούμενος που κατάφερε να επιστρέψει στο βάθρο των νικητών.

 

«Είναι ωραίο που μου χαμογέλασε και λίγο η τύχη, μιας και ήμασταν γρήγοροι και τα προηγούμενα Σ/Κ αλλά για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν τα καταφέρναμε».

 

«Τώρα πάμε στο άγνωστο Portimao για να ολοκληρώσουμε το Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Ο Kallio στη θέση του Lecuona!

« Προηγούμενο άρθρο

«Εφιάλτης» ο Αγώνας στην Valencia για τον Mir!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα