• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αιχμές Quartararo κατά Yamaha!
«Τα άλλα εργοστάσια δουλεύουν καλύτερα από το δικό μας»
Νέα 10/11/2020 - 11:11

Την περσινή χρονιά ήταν η αποκάλυψη του Πρωταθλήματος και πολλοί φέτος πίστεψαν ότι ο Fabio Quartararo θα ήταν το φαβορί για τον Τίτλο.

 

Δικαιώθηκαν όταν ο Γάλλος ξεκίνησε με μια διπλή νίκη στην Jerez, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Το μοναδικό του βάθρο στους 10 επόμενους Αγώνες ήταν μια ακόμα νίκη στο Montmelo.

 

Ωστόσο ο Γάλλος παρέμενε στη διεκδίκηση του Τίτλου, αλλά η πτώση του στον Αγώνα της Κυριακής έβαλε τέλος στις όποιες φιλοδοξίες του.

 

«Με πονάει πολύ που έχουμε τέτοιες δυσκολίες και δεν είμαι χαρούμενος με τη σεζόν που έχουμε κάνει», έλεγε ο Fabio μετά τον 1ο Αγώνα της Valencia.

 

«Φυσικά όταν όλα πάνε καλά όλα είναι τέλεια. Με την Μ1 είτε κερδίζεις είτε τα χάνεις όλα. Είτε θα είμαστε πάρα πολύ καλοί, είτε σούπερ χαμένοι».

 

«Φέτος, ο μόνος που κάνει καλή δουλειά πιστεύω ότι είναι ο Joan. Είναι σταθερός και γι’ αυτό είναι εκεί που είναι».

 

«Είμαι πραγματικά απογοητευμένος, αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν. Πέρα από τις νίκες».

 

Η πτώση του στον Αγώνα της Κυριακής ήταν αποτέλεσμα ενστικτώδους αντίδρασης στο γλίστρημα και στην πτώση που είχε μπροστά του ο Aleix Espargaro.

 

Στη συνέχεια επανήλθε στην πίστα και τελικά τερμάτισε τελευταίος, στην 14η θέση, παίρνοντας τους δυο βαθμούς που δίνει η θέση αυτή.

 

«Φυσικά κι έχασα το Πρωτάθλημα σήμερα», έλεγε μετά ο Quartararo. «Μετά είναι και η Aragon… είχα ρυθμό εκεί για να είμαι στους πρώτους 5-6».

 

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε τον Αγώνα εκεί με λιγότερη πίεση, αλλά με βάση το πρωτόκολλο της Yamaha δεν μας άφησαν κι έτσι έκανα το χειρότερο Αγώνα της ζωής μου».

 

«Αυτός ήταν ο δεύτερος Αγώνας που χάθηκε το Πρωτάθλημα. Πολλά πρέπει να αλλάξουν για του χρόνου, διότι τα άλλα εργοστάσια φαίνεται ότι δουλεύουν καλύτερα από το δικό μας».

Επόμενο άρθρο »

Αλλαγή πλεύσης για Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Ήξερα ότι μπορούσα τη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα