• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αλλαγή πλεύσης για Dovi!
Μένει εκτός MotoGP το 2021 κι ελπίζει για το 2022
Νέα 10/11/2020 - 12:23

Από το Grand Prix της Αυστρίας και μετά, το μέλλον του Andrea Dovizioso είναι κάτι που συζητείται έντονα στο paddock του Παγκοσμίου.

 

Ο Ιταλός, επί τρία χρόνια 2ος στο Πρωτάθλημα πίσω από τον Marc Marquez, ανακοίνωσε στην Αυστρία ότι μετά από 8 χρόνια συνεργασίας με την Ducati, δεν θα συνεχίσει μαζί τους το 2021.

 

 Τότε μάλιστα έλεγε ότι δεν είχε στο μυαλό του κάποιο εναλλακτικό σχέδιο για το μέλλον του, ενώ ο μάνατζέρ του τόνιζε ότι είναι πιθανό και να μείνει τελείως εκτός του 2021.

 

Από εκείνη τη στιγμή και μετά υπήρξαν πολλές συζητήσεις, αφού – όπως ήταν λογικό – πολλά εργοστάσια ενδιαφέρθηκαν και πρόσφεραν θέση δοκιμαστή στον Dovi.

 

Το τελευταίο διάστημα φάνηκε ότι ο Andrea Dovizioso ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει με την Yamaha ως οδηγός εξέλιξης της Μ1.

 

Προτάσεις είχε και από την Honda αλλά και από την ΚΤΜ, ενώ και η Aprilia ήθελε τον Ιταλό, ο οποίος όμως δεν ενδιαφερόταν για μια τέτοια κίνηση στην καριέρα του.

 

Τα τελευταία νέα δείχνουν ότι ο Dovi αποφασίζει να αλλάξει πλεύση, δεν θέλει να γίνει οδηγός εξέλιξης το 2021 και θα ρίξει το βάρος του το 2021 στο motocross.

 

Το Motocross είναι η δεύτερη μεγάλη του αγάπη, μετά το MotoGP και ήταν ένας από τους όρους που έβαζε σε όλα τα εργοστάσια που ήθελαν να τον πάρουν ως οδηγό εξέλιξης.

 

Να του επιτρέψουν δηλαδή να συμμετάσχει το 2021 στο Πρωτάθλημα Motocross.

 

Τώρα φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί την άδεια κανενός και θα αγωνίζεται εκεί το 2021, ενώ την ίδια ώρα θα περιμένει μήπως ανοίξει κάποια ενδιαφέρουσα θέση το 2022 στο MotoGP.

 

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του δίνοντας συνέντευξη τύπου.

 

Μια τέτοια απόφαση από πλευράς Dovi, ίσως αλλάξει και τα σχέδια της Yamaha για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος σε μεγάλο βαθμό θεωρούνταν ότι δεν θα ανανεώσει με το εργοστάσιο για το 2021 ως δοκιμαστής.

Επόμενο άρθρο »

Δεν επιστρέφει φέτος ο Marc Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Αιχμές Quartararo κατά Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα