• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 1 Moto2: Αγώνας
Έπεσε ο Lowes, 1ος στη βαθμολογία ο Bestia, νίκησε ο Bezzecchi!
Νέα 08/11/2020 - 15:49

Δραματικός ήταν και ο Αγώνας της μεσαίας κατηγορίας, όπως ακριβώς και αυτός της Moto3, με αποτέλεσμα το Πρωτάθλημα να πάρει φωτιά!

 

Ο Sam Lowes έδειχνε ικανός να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικής σημασίας βήμα για την κατάκτηση του Τίτλου, όμως τα έχασε όλα 10 γύρους πριν το τέλος.

 

Ο Βρετανός δεν έκανε καλό ξεκίνημα και έπεσε στην 6η θέση, στη συνέχεια όμως έδειξε δυνατός. Πρώτα πέρασε γρήγορα τον Martin κι έμεινε πίσω από τον Xavi Vierge.

 

Έχοντας εμφανώς καλύτερο ρυθμό από τον αντίπαλό του, ο Lowes του έκανε μερικές επιθέσεις και με την 3η του απόπειρα πέρασε στην 3η θέση.

 

Λίγο πριν είχε πέσει ενώ ήταν πρώτος ο Joe Roberts, έτσι ο Lowes με την προσπέρασή του αυτή ανέβηκε σε θέση βάθρου!

 

Η τρίτη θέση δεν ήταν αρκετή για τον Lowes, ο οποίος συνεχίζοντας να κάνει δυνατή εμφάνιση – κι αφού έμεινε 5 γύρους πίσω από τον Remy Gardner – ξεπέρασε και τον Αυστραλό.

 

Η μοιραία πτώση για τον ίδιο ήρθε ενώ κρατούσε με άνεση τη δεύτερη θέση, πίσω από τον κυρίαρχο σήμερα Marco Bezzecchi. Στην 6η στροφή έπεσε και μαζί έχασε και την 1η θέση στα βαθμολογία!

 

Ο Bezzecchi κρατούσε τα ηνία του Αγώνα με μεγάλη διαφορά και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, καθώς επέστρεψε δυνατός μετά την απογοήτευση στους δυο Αγώνες της Aragon.

 

Μια σημαντική νίκη διότι τον κρατά μέσα στη μάχη του Τίτλου!

 

Πίσω του τερμάτισε ο Jorge Martin, επιστρέφοντας στο βάθρο των νικητών όπως και ο Remy Gardner, με τους δυο αυτούς να μάχονται για μια θέση στην 5άδα της βαθμολογίας.

 

Με την 4η θέση έφυγε από τον σημερινό Αγώνα ο Enea Bastianini, ωστόσο είναι μία από τις πιο «γλυκιές» θέσεις αυτή, μιας και τον ανέβασε στην 1η θέση της βαθμολογίας!

 

Έτσι, ο Bestia έφτασε στους 184β και είναι 6β μπροστά από τον Sam Lowes που υποχώρησε στη 2η θέση, με τον Luca Marini να μένει στην 3η θέση και τον Bezzecchi να μειώνει στους -29β τη διαφορά του από τον Bastianini!

Επόμενο άρθρο »

Mir: Νίκη με άρωμα Τίτλου

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 1 Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα