• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 1 Moto3: Αγώνας
4 από τους 6 διεκδικητές δεν πήραν βαθμούς, παρθενική νίκη για Fernandez!
Νέα 08/11/2020 - 15:22

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο Αγώνας της μικρής κατηγορίας σήμερα, στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia.

 

Όλα κρίθηκαν στην αρχή, 22 γύρους πριν το τέλος, όταν ο Celestino Vietti που ήταν στο μπροστινό γκρουπ έκανε το λάθος και έπεσε από highside.

 

Εκείνη τη στιγμή ο Albert Arenas – ο επικεφαλής της βαθμολογίας – περνούσε μπροστά από τον Alonso Lopez που έκανε καλό Αγώνα.

 

Όμως ο Lopez, βλέποντας την πτώση του Vietti δεν κατάφερε να φρενάρει γρήγορα και χτύπησε στο πίσω μέρος τη μοτοσυκλέτα του Arenas!

 

Ο Lopez έπεσε και ο Arenas συνέχισε αλλά με πρόβλημα στη μοτοσυκλέτα του, κάτι που τον ανάγκασε να βγει στα pits.

 

Όταν επέστρεψε δεν είχε καθαρό μυαλό και άρχισε να παρενοχλεί το γκρουπ των οδηγών που έδιναν τη μάχη για το βάθρο, με αποτέλεσμα να δεχτεί τη σημαία του αποκλεισμού!

 

Μετά το συμβάν αυτό στην αρχή, ο Raul Fernandez είχε κάνει μια αρκετά μεγάλη διαφορά κοντά στα 3’’ από τους πίσω αναβάτες.

 

Αυτό ήταν κομβικής σημασίας για τον Αγώνα, μιας και ο Ισπανός στο τέλος είχε προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του και τελικά πήρε τη νίκη για 7 δέκατα.

 

Ωραία μάχη έγινε για τη δεύτερη και τρίτη θέση του βάθρου, με τον Tony Arbolino να είναι μπροστά από τους Sergio Garcia και Ai Ogura για όλο το διάστημα του Αγώνα.

 

Στον τελευταίο γύρο όμως τον πέρασε (στην αρχή) πρώτα ο Garcia και στη συνέχεια έχασε τη μάχη για 32χιλ και από τον Ogura για να τερματίσει 4ος.

 

Έτσι ο Garcia πήρε το 3ο του βάθρο στην Moto3 και το 2ο του στην Valencia μετά την περσινή του νίκη εκεί.

 

Πολύ σημαντικό βάθρο ήταν αυτό και για τον Ai Ogura, ο οποίος μετά από ένα διάστημα 4 κακών Αγώνων στην Moto3, επιστρέφει στους τρεις πρώτους.

 

Έτσι η βαθμολογία της Moto3 παίρνει φωτιά! Ο Arenas κρατά την 1η θέση, αλλά είναι πλέον μόλις 3β μπροστά από τον Ai Ogura!

 

Στο -20 είναι ο Celestino Vietti στην 3η θέση, ενώ τέταρτος ανέβηκε ο Tony Arbolino στο -23 από την κορυφή!

 

Ο Jaume Masia – που έπεσε σήμερα – υποχώρησε στην 5η θέση με διαφορά 24β από την κορυφή, ενώ στο -38β είναι ο McPhee και στο -39β ο σημερινός νικητής που μπαίνει στη μάχη για τον Τίτλο!

Επόμενο άρθρο »

Valencia 1 Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Οι δύσκολες 24 ημέρες του Valentino

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα