• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι δύσκολες 24 ημέρες του Valentino
Αφότου διεγνώσθη θετικός στον Covid-19
Νέα 07/11/2020 - 23:36

Ο Valentino Rossi έχασε τους δύο Αγώνες στην Aragon τον προηγούμενο μήνα, επειδή βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και έμεινε απομονωμένος στο σπίτι του.

 

Αυτό το Σ/Κ λίγο έλειψε να μην συμμετάσχει τελικά στον Αγώνα, αφού την τελευταία στιγμή – με δυο αρνητικά τεστ την Πέμπτη και την Παρασκευή – πήρε το πράσινο φως.

 

Ο Rossi πήρε την 8η θέση στο βρεγμένο στις ΕΔ3, αλλά δυσκολεύτηκε στις συνθήκες μισού-μισού στις ΚΑΤ1 και έμεινε πολύ πίσω, μόλις στην 18η θέση.

 

Τον αυριανό Αγώνα όμως θα τον ξεκινήσει από την 17η θέση, αφού μπροστά του – μόλις 15ος βέβαια – ήταν ο Vinales που αύριο θα εκκινήσει από τη γραμμή των pits.

 

Μετά τις κατατακτήριες, ο Vale μίλησε πρώτα για τη δύσκολη εμπειρία που βίωσε το προηγούμενο διάστημα.

 

«Ήταν πολύ δύσκολο γιατί έμεινα 24 ημέρες μόνος στο σπίτι… τελείως και δεν ήταν εύκολο. Αφότου επέστρεψα στη μοτοσυκλέτα όμως ένοιωθα καλά από την αρχή».

 

«Το πρόβλημα δεν είναι με τον ιό, είναι που δεν οδήγησα χτες. Χωρίς την Παρασκευή δεν είναι εύκολο να κάνεις καλό χρόνο».

 

«Δυστυχώς στις ΚΑΤ1 είχαμε μισό-μισό και σ’ αυτές τις συνθήκες δυσκολευόμαστε. Όμως η αίσθησή μου ήταν καλή και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ μετά από 24 ημέρες στο σπίτι».

 

Στη συνέχεια μίλησε και για τον ετεροθαλή αδελφό του, τον Luca Marini, που σήμερα επισημοποιήθηκε ότι θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία του χρόνου.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε μαζί θα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα θα μου δώσει επιπλέον κίνητρο».

 

«Θυμάμαι ότι όταν κέρδιζα τον πρώτο μου Τίτλο το 1997 (σ.σ. στα 125cc) μόλις είχε γεννηθεί. Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997 κι εγώ κέρδισα τον Τίτλο στις 31 Αυγούστου».

 

«Όταν επέστρεψα σπίτι ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής, τον κράτησα στα χέρια μου και ήταν μόλις 21 ημερών».

 

«Είμαι πολύ υπερήφανος όταν σκέφτομαι ότι τη νέα χρονιά θα είμαστε μαζί και μάλιστα στη μεγάλη κατηγορία! Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν».

 

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia 1 Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Εδώ δεν είναι Aragon…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα