• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Εδώ δεν είναι Aragon…
Δύσκολο να κάνω τόσες προσπεράσεις στον Αγώνα
Νέα 07/11/2020 - 23:03

Στους προηγούμενους δυο Αγώνες, στην πίστα της Aragon, ο Alex Marquez έκανε αργή αλλά σταθερή πρόοδο από την 11η και 10η θέση αντίστοιχα στο grid.

 

Το αποτέλεσμα ήταν στον μεν πρώτο Αγώνα της Αραγωνίας να πάρει την 2η θέση, πίσω από τον Alex Rins, στο δε δεύτερο να απειλήσει το βάθρο προτού κάνει το λάθος και πέσει.

 

Η Valencia όμως δεν είναι Aragon και δεν έχει τα τόσα πολλά σημεία προσπεράσεων που είχε η άλλη Ισπανική πίστα.

 

Επιπλέον, ο Marquez δεν κατάφερε να περάσει στις ΚΑΤ2 κι έτσι θα ξεκινήσει τον Αγώνα από πιο πίσω και συγκεκριμένα την 14η θέση.

 

«Αύριο όλα είναι ανοιχτά, αφού θα έχουμε Αγώνα στο στεγνό και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς ελαστικά να βάλει. Θα είναι είτε ένας πολύ καλός Αγώνας, είτε μια καταστροφή».

 

«Δεν περιμένω να κερδίζω έδαφος όπως έγινε στην Aragon γιατί εδώ τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά. Θα προσπαθήσω όμως να συγκεντρώσω δεδομένα για τον επόμενο Αγώνα εδώ, που δείχνει ότι θα γίνει στο στεγνό».

 

«Εδώ είναι δύσκολο να προσπεράσεις και επιπλέον δεν έχω την εμπειρία αλλά και την τηλεμετρία στο στεγνό όπως στην Aragon όπου είχαμε πλήρως στεγνό τριήμερο».

 

«Γι’ αυτό δεν περιμένω να κάνω κάτι αντίστοιχο όπως στην Aragon. Χτες πάντως στις ΕΔ2 (σ.σ. που ήταν κάπως στεγνά) είχα καλή αίσθηση».

 

«Έχουμε κάποια πληροφόρηση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ζέσταμα αύριο γιατί αυτό το 20λεπτο θα είναι πολύ σημαντικό για τον Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Οι δύσκολες 24 ημέρες του Valentino

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Τέλος ο Τίτλος! Εκτός…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα