• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Τέλος ο Τίτλος! Εκτός…
Εκτός κι αν πάρω ρίσκα στην Valencia 1
Νέα 07/11/2020 - 22:35

Ο Fabio Quartararo στάθηκε τυχερός που οι ΕΔ2 χτες έγιναν σε μια αρκετά στεγνή πίστα, καθώς όλο το Σ/Κ στην Valencia δείχνει αδύναμος στο βρεγμένο.

 

Με την καλή του παρουσία στα δεύτερα ελεύθερα πέρασε απευθείας στις ΚΑΤ2 σήμερα, που όμως έγιναν στο βρεγμένο και ο Γάλλος ήταν 1,5’’ μακριά από τον πρώτο.

 

Το αποτέλεσμα είναι να ξεκινά τον αυριανό Αγώνα από την 11η θέση, την ώρα που οι Suzuki τα πήγαν πάρα πολύ καλά, με τον Alex Rins 2ο και τον Joan Mir στην 5η θέση.

 

«Με τη θέση που πήρα σήμερα, τώρα δεν έχω τίποτα να χάσω», έλεγε μετά ο Fabio. «Στόχος μου είναι ο Τίτλος κι αν δεν πάρω ρίσκα αύριο, τότε όλα τελείωσαν».

 

«Αν πρέπει να είμαι πολύ, πάρα πολύ επιθετικός αύριο, τότε θα είμαι… κι αν πέσω ή οτιδήποτε άλλο, τότε θα έχει γίνει αυτό για καλό σκοπό».

 

«Φυσικά θα προσπαθήσω να κάνω κι ένα καλό ζέσταμα που θα είναι πολύ σημαντικό».

 

Ο Quartararo δοκίμασε τα πάντα στο set-up της μοτοσυκλέτας του για να αποκτήσει μια καλή αίσθηση στο βρεγμένο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

«Ό,τι μπορούσα να δοκιμάσω το έκανα… και πάντα η αίσθηση ήταν ίδια. Πάντα χάνω το μπροστινό, χάνω το πίσω και γλιστράω».

 

«Και δεν είναι εύκολο να το καταλάβω γιατί πέρυσι όταν είχαμε βρεγμένη πίστα ήμουν στη δεκάδα. Και τώρα είμαι στην πεντάδα… από το τέλος!»

 

Τέλος, παρά το ότι δεν έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο των νικητών από τον Σεπτέμβριο και το GP της Καταλονίας, ο Fabio λέει:

 

«Είμαι ακόμα δυνατός και μπορώ να πάρω τον Τίτλο. Όταν όλα είναι υπό έλεγχο είμαι γρήγορος. Δυσκολευόμαστε περισσότερο από πέρυσι, αλλά είμαι δυνατός και μπορώ να παλέψω για τον Τίτλο».

 

«Αν δεν ήμουν δυνατός δεν θα κέρδιζα τρεις Αγώνες και δεν θα έκανα καλές εμφανίσεις».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Εδώ δεν είναι Aragon…

« Προηγούμενο άρθρο

Στη μεγάλη κατηγορία το 2021 ο Luca Marini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα