• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μια τέτοια πτώση;
Είναι ό,τι χειρότερο…
Νέα 12/10/2020 - 14:47

Τρεις διαφορετικές πίστες. Τρεις διαφορετικοί Αγώνες. Τρεις συνεχόμενες πτώσεις.

 

Αυτός είναι ο απολογισμός του Valentino Rossi το τελευταίο διάστημα, με τον Ιταλό να μην καταφέρνει να τερματίσει ούτε στο Le Mans, μετά τα GP σε Misano και Montmelo.

 

«Είναι πολύ κρίμα», έλεγε απογοητευμένος μετά τον Αγώνα. «Το να πέφτεις στην πρώτη στροφή είναι ό,τι χειρότερο… δεν κάναμε έστω λίγους γύρους για να καταλάβουμε τη δυναμική μου».

 

Αυτή ήταν η 4η εγκατάλειψή του σε 9 Αγώνες φέτος. Την προηγούμενη φορά που δεν κατάφερε να τερματίσει παραπάνω από 4 Αγώνες σε μια σεζόν, ήταν το 1998 στα 250cc!

 

«Είναι δύσκολη στιγμή… στους τρεις τελευταίους Αγώνες παρά το ότι ήμασταν γρήγοροι δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς».

 

Για το Πρωτάθλημα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα και ο ίδιος ο Rossi είναι ο πρώτος που το παραδέχεται.

 

«Έπρεπε να πάρουμε βαθμούς σ’ αυτούς τους Αγώνες. Για το Πρωτάθλημα. Τώρα πάμε σε πίστες που μας δυσκολεύουν. Θα δούμε».

 

«Παραδοσιακά σε συνθήκες μισού-μισού δυσκολευόμαστε. Η πίστα βέβαια ήταν βρεγμένη, αλλά όχι στο 100%. Υποφέραμε στην επιτάχυνση κυρίως».

 

Φυσικά θα ήταν ένας πολύ διαφορετικός Αγώνας για τις Yamaha αν τελικά η βροχή δεν ερχόταν και ο Αγώνας γινόταν στο στεγνό.

 

«Κρίμα… όλοι περιμέναμε ότι τελικά θα είχαμε Αγώνα στο στεγνό κι εκεί η Μ1 δούλευε καλά. Θα κάναμε όλοι καλό Αγώνα».

 

Τέλος, μίλησε και για τον Fabio Quartararo ο οποίος κατάφερε στο τέλος να πάρει το καλύτερο δυνατό από έναν δύσκολο Αγώνα.

 

«Έκανε πολύ καλή δουλειά σε δύσκολες συνθήκες για την Yamaha. Δεν έκανε λάθη, πήρε βαθμούς και αυτό ήταν σημαντικό για το Πρωτάθλημα».

 

«Και η νίκη του στο Montmelo ήταν ωραία γιατί κι εκεί οι συνθήκες δεν ήταν τόσο καλές. Νομίζω θα είναι δυνατός μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Επόμενο άρθρο »

Μνήμες 2018 για τον Polyccio!

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Ένας άσχημος Αγώνας επιτρέπεται!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα