• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μνήμες 2018 για τον Polyccio!
Πέμπτο βάθρο για την ΚΤΜ φέτος
Νέα 12/10/2020 - 15:43

Όμορφες μνήμες ξύπνησε η 3η θέση του Pol Espargaro στο Grand Prix του Le Mans, καθώς πριν από δυο χρόνια – σε παρόμοιες συνθήκες – η ΚΤΜ είχε πάρει το 1ο της βάθρο!

 

Ήταν το 2018 και ο τελευταίος Αγώνας της χρονιάς τότε, όταν στην επανεκκίνηση τότε του Grand Prix, ο Ισπανός τερμάτιζε 3ος πίσω από τους Andrea Dovizioso και Alex Rins.

 

Φυσικά πολλά έχουν αλλάξει από τότε και ειδικά φέτος, που είναι η χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας το εργοστάσιο έχει πάρει τα καλύτερά του αποτελέσματα στη μεγάλη κατηγορία.

 

Για το χτεσινό Αγώνα ο Pol είπε:

 

«Οι Ducati στην αρχή ήταν πάρα πολύ δυνατές, όμως στο τέλος δυσκολεύονταν να ανοίξουν το γκάζι. Στην αρχή δεν μπορούσα να τις ακολουθήσω».

 

«Μετά όμως, όταν άρχισα να νοιώθω καλά είχα και καλό ρυθμό! Είμαι χαρούμενος για το 3ο βάθρο σε 2 Αγώνες. Τώρα πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί όταν δεν μπορούμε να παλέψουμε για το βάθρο».

 

«Να είμαστε δηλαδή στην 6η, ή 7η ή 8η θέση… πάντως αρχίζω και το διασκεδάζω! Η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί πολύ και θα ήμασταν δυνατοί και στο στεγνό».

 

Μπορεί ακόμα να μην έχει καταφέρει να πάρει κάποια νίκη, όπως έχουν κάνει ο Brad Binder και ο Miguel Oliveira, ωστόσο ο Pol με την 3η του θέση είναι ο καλύτερος οδηγός της ΚΤΜ στη βαθμολογία.

 

«Αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος οδηγός. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαι ο καλύτερος οδηγός της ΚΤΜ».

 

«Ο Miguel και ο Brad είναι ταλαντούχοι και με έχουν βοηθήσει να βελτιωθώ. Δεν ευχαριστιέμαι όταν τους βλέπω πίσω μου στη βαθμολογία. Είμαι ευχαριστημένος όταν τα πάω καλά στον Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μια τέτοια πτώση;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα