• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Ένας άσχημος Αγώνας επιτρέπεται!
Νέα 12/10/2020 - 12:49

Η αδυναμία της Suzuki και των οδηγών της να ζεστάνουν επαρκώς τα ελαστικά τους ήταν το βασικό πρόβλημα της ομάδας στον χτεσινό Αγώνα.

 

Ο Joan Mir ξεκίνησε 14ος και μέχρι να ζεστάνει τα ελαστικά του είχε πέσει στην 19η θέση! Στη συνέχεια ο ρυθμός του ανέβηκε και στο τέλος πάλεψε για την 9η.

 

Έδωσε μάχες με τον Fabio Quartararo, από τον οποίο νικήθηκε τελικά, ενώ στο τέλος τον πέρασε και ο Vinales αφήνοντας τον Mir στην 11η θέση.

 

Τα πράγματα όμως θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα για τον Joan Mir, ο οποίος έφυγε από το Le Mans «δίνοντας» μόνο 2β στον αντίπαλό του στη μάχη για τον Τίτλο, τον Quartararo.

 

«Νομίζω ότι και οι 2 μας δεν ήμασταν τελικά στη θέση που θα περίμενε ο κόσμος να είμαστε», έλεγε μετά το τέλος του Αγώνα ο αναβάτης της Suzuki.

 

«Στο στεγνό είχε το κάτι παραπάνω από όλους κι εγώ δεν θα μπορούσα να παλέψω για τη νίκη, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση η διαφορά στους βαθμούς θα ήταν μεγαλύτερη».

 

«Γι’ αυτό και είναι ανεκτό το αποτέλεσμα. Άλλωστε επιτρέπεται να κάνεις έναν άσχημο Αγώνα. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να επαναλάβουμε αυτή την εμφάνιση και στην Aragon».

 

Στα τελευταία στάδια του Αγώνα ο Mir ήταν ένας από τους λίγους με χρόνους στο 1:43, ταχύτερος δηλαδή από τους τρεις οδηγούς που ανέβηκαν στο βάθρο.

 

Επιπλέον, ο ομόσταυλός του, ο Alex Rins, ήταν πολύ δυνατός στο πρώτο μισό του Αγώνα και είχε επιλέξει και αυτός το βρόχινο μεσαίο πίσω ελαστικό της Michelin.

 

«Το καλό είναι ότι ο Alex ήταν δυνατός στο πρώτο μισό κι εγώ στο δεύτερο. Άρα μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα συγκρίνοντας τις τηλεμετρίες μας».

 

«Στο τέλος εγώ, ο Zarco και ο Vinales ήμασταν οι πιο γρήγοροι. Η σύγκριση θα μας βοηθήσει να δούμε τι έγινε».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μια τέτοια πτώση;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Το βάθρο στο βρεγμένο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα