• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Το βάθρο στο βρεγμένο;
Δεν λέει και πάρα πολλά…!
Νέα 12/10/2020 - 11:06

Εντυπωσίασε χτες ο Alex Marquez με την ικανότητά του να οδηγήσει στο βάθρο την Honda του στις δύσκολες συνθήκες πίστας στο Le Mans.

 

Ο Ισπανός δεν είχε παρά ελάχιστη εμπειρία στο βρεγμένο με μοτοσυκλέτα MotoGP, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να επισκιάσει οδηγούς όπως ο Quartararo ή Mir.

 

Αν και το πρώτο του βάθρο (και το 1ο της Honda για φέτος) ήταν ένα εξαιρετικό επίτευγμα, ο ίδιος παρέμεινε προσγειωμένος.

 

Μάλιστα μετά το τέλος του Αγώνα έλεγε:

 

«Δεν νοιώθω δικαιωμένος. Άλλωστε ένα βάθρο στο βρεγμένο δεν λέει και πολλά. Σε κάνει όμως να συνεχίζεις να πιστεύεις».

 

Αργότερα, στη συνέντευξη τύπου, πρόσθεσε:

 

«Το τελευταίο μου βάθρο ήταν στην Μαλαισία το 2019, όταν και πήρα τον Τίτλο στην Moto2. Εκείνο το βάθρο ήταν καλύτερο από το σημερινό».

 

«Αλλά είμαι χαρούμενος και γι’ αυτό το βάθρο. Μόνο που πρέπει να το επαναλάβουμε στο στεγνό. Αυτό είναι το σημαντικό για να είσαι στη μεγάλη κατηγορία».

 

«Ήξερα και πίστευα ότι μπορούσα να καταφέρω κάποια στιγμή να ανέβω στο βάθρο. Επίσης ήξερα ότι η μοτοσυκλέτα στο βρεγμένο συμπεριφέρεται καλά».

 

Στο τέλος του Αγώνα ο Alex πέρασε τη γραμμή τερματισμού μόλις 1,2’’ μακριά από τον νικητή.

 

«Έχασα χρόνο πίσω από τον Cal. Μετά προσπάθησα να περάσω τον Pol αλλά ήταν γρήγορος. Το κλειδί όμως ήταν όταν έχασα χρόνο στην προσπάθειά μου να περάσω τον Dovi».

 

«Αφού το έκανα έμεναν τρεις γύροι και έλεγα στον εαυτό μου: οκ, Alex, τώρα ηρέμησε. Δεν πρέπει να πέσεις. Αν πέσεις κανείς δεν θα θυμάται αυτόν τον Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Mir: Ένας άσχημος Αγώνας επιτρέπεται!

« Προηγούμενο άρθρο

Δικαιωμένος ο Petrux! «Κανείς δεν με πίστευε!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα