• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δικαιωμένος ο Petrux! «Κανείς δεν με πίστευε!»
«Η νίκη δεν ήρθε λόγω καιρού»
Νέα 12/10/2020 - 10:23

Από τον περσινό Αγώνα στο Mugello είχε ο Danilo Petrucci να γευτεί τη χαρά της νίκης, με τον Ιταλό να επιστρέφει σήμερα και πάλι στις επιτυχίες.

 

Ο Ιταλός είναι γνωστός για την ικανότητά του στο βρεγμένο, ωστόσο ο ίδιος δεν πιστεύει ότι η νίκη του ήρθε επειδή η πίστα είχε νερό.

 

Αντίθετα ήταν το βήμα που έκαναν και οι λύσεις που βρήκαν (κυρίως στο θέμα με τα φρένα) στο προηγούμενο GP του Montmelo.

 

«Η αρχή φέτος ήταν δύσκολη και με το νέο πίσω ελαστικό είχα προβλήματα. Όμως εδώ ένοιωθα δυνατός και πίστευα ότι θα ήμουν στο βάθρο και στο στεγνό».

 

«Το σημαντικό ήταν ότι βρήκαμε λύσεις στο τεστ του Misano και μετά στο Montmelo. Άρχισα να νοιώθω δική μου τη μοτοσυκλέτα και ήξερα ότι είχα μεγάλη ευκαιρία».

 

«Έτσι ήμουν γρήγορος σε όλες τις συνθήκες και έκανα καλές κατατακτήριες. Η μοτοσυκλέτα δούλευε διαφορετικά και ήμουν χαρούμενος γι’ αυτό».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η έλευση θεατών στην πίστα για τον Αγώνα, τον βοήθησε στο να βλέπει που περίπου ήταν ο ανταγωνισμός!

 

«Λόγω των θεατών έβαλαν μια μεγάλη οθόνη (σ.σ. έλειπαν οι οθόνες από τα άλλα GP που δεν υπήρχε κόσμος) και έβλεπα τους άλλους, τον Alex που ερχόταν γρήγορα».

 

«Είδα και τον Pol που ήταν γρήγορος και στο τέλος φοβήθηκα για τον Alex Marquez που είναι καλός σε αυτές τις συνθήκες».

 

«Στο τέλος υπήρχε μια αμυδρή στεγνή γραμμή κι εγώ δεν είχα άλλο λάστιχο, αλλά κατάφερα να κερδίσω».

 

Με τη νίκη του αυτή ελπίζει ότι θα κερδίσει πίσω λίγη από τη χαμένη εμπιστοσύνη πολλών προς το πρόσωπό του.

 

«Ήταν τρελή χρονιά… πριν ξεκινήσει είχα χάσει τη θέση μου κι ένοιωθα σαν να μην με εμπιστευόταν κανείς. Μετά υπήρξε κίνηση και κάποιοι που μου έδειξαν εμπιστοσύνη».

 

Τη νέα χρονιά ο Danilo Petrucci θα οδηγεί μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ για την ομάδα της Tech3.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Το βάθρο στο βρεγμένο;

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoE: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα