• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: Αγώνας
Επέλεξε σωστά και νίκησε ο Vietti!
Νέα 11/10/2020 - 14:23

Ο Celestino Vietti ήταν ο μόνος από τους οδηγούς της κατηγορίας που επέλεξε να βάλει το σκληρό πίσω ελαστικό, μια κίνηση που του έδωσε τελικά τη νίκη!

 

Σε όλο τον Αγώνα της Moto3 μόνο δυο οδηγοί, ο Albert Arenas και ο Jaume Masia, ήταν αυτοί που οδηγούσαν την κούρσα.

 

Για λίγο το έκανε και ο Tony Arbolino, ωστόσο κανείς τους δεν μπορούσε να αντισταθεί στον Celestino Vietti στους τρεις τελευταίους γύρους!

 

Ο Ιταλός είχε λίγη ταχύτητα παραπάνω από τους υπόλοιπους και πέρασε πρώτος, μια θέση την οποία κράτησε παρά την πίεση του Tony Arbolino.

 

Ο τελευταίος, όπως και στην Βαρκελώνη, προσπάθησε να πάρει τη νίκη, ωστόσο ο Vietti είχε το κάτι παραπάνω και τερμάτισε 0,142’’ μπροστά του.

 

Για τον Arbolino ήταν μια δεύτερη συνεχόμενη δεύτερη θέση και ένα αποτέλεσμα που τον βάζει ακόμα πιο δυνατά στη διεκδίκηση του Τίτλου. Η διαφορά του από την κορυφή είναι στους 20β.

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψε ο Albert Arenas, ο οποίος μετά και τον πρώτο Αγώνα στην Αυστρία επέστρεψε και στο βάθρο των νικητών.

 

Ο Ισπανός δεν έκανε το λάθος στο τέλος και πήρε της 3η θέση που τον επαναφέρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Εκεί έχει 135β και είναι 6β μπροστά από τον Ai Ogura, ο οποίος για 2ο συνεχόμενο Σ/Κ δεν ήταν καθόλου καλός και μόλις την τελευταία στιγμή πήρε την 9η θέση.

 

Με τη νίκη του σήμερα, ο Vietti ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Moto3 και είναι μόλις 16β πίσω από τον Arenas.

 

Δεν έλειψαν τα δράματα στο σημερινό Αγώνα, με το δίδυμο της ομάδας του Max Biaggi να πέφτουν 6 γύρους αφότου ξεκίνησε ο Αγώνας.

 

Ήταν το λάθος του Lopez που έριξε μαζί του τον Romano Fenati, με τους δυο τους πάντως να αγκαλιάζονται μετά το συμβάν, δίνοντας ένα εξαιρετικό παράδειγμα.

 

Εφτά γύρους πριν το τέλος ο Darryn Binder είχε ένα μηχανικό πρόβλημα και παραλίγο να πέσει από highside, με τον νικητή του Αγώνα στη Βαρκελώνη πριν από 2 εβδομάδες να είναι απαρηγόρητος.

 

Σημαντικό έδαφος στη μάχη για τον Τίτλο έχασε σήμερα ο John McPhee.

 

Ο Σκωτσέζος, που είχε προκαλέσει την πτώση του Arenas στον προηγούμενο Γύρο, αυτή τη φορά έπεσε από λάθος του Jeremy Alcoba.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα