• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP: Ζέσταμα
Morbidelli και Vinales δυνατοί το πρωί!
Νέα 11/10/2020 - 11:50

Την πρώτη θέση στο warm up της μεγάλης κατηγορίας πήρε ο Franco Morbidelli, δείχνοντας ένα πολύ δυνατό πρόσωπο και σήμερα το πρωί στην Γαλλία.

 

Ο Ιταλός, με τις Βραζιλιάνικες ρίζες, κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:32,869 και είχε πάντα έτοιμη την απάντησή του στους γρήγορους γύρους των αντιπάλων του.

 

Πίσω του, στη δεύτερη θέση, ήταν ο Maverick Vinales που όπως και ο Franco (αλλά και οι υπόλοιπες Yamaha) έδειξαν πολύ καλό ρυθμό Αγώνα χτες.

 

Ένας από τους οδηγούς που πίεσαν για να πάρουν την 1η θέση από τον Morbido ήταν ο Cal Crutchlow.

 

Ο Βρετανός έβαλε αρκετές φορές την Honda του στην πρώτη θέση, αλλά στο τέλος υποχώρησε και έμεινε τελικά 3ος. Δεν παύει όμως να είχε καλή παρουσία σήμερα.

 

Την 4η θέση πήρε ο Danilo Petrucci σε μια πίστα που του αρέσει και του ταιριάζει πολύ, ενώ την 5άδα έκλεισε η KTM του Pol Espargaro.

 

Έκτος ήταν ο Alex Marquez που είχε μια πτώση στο τέλος, ενώ ακολουθεί ο Johann Zarco που όπως και ο Fabio Quartararo έχει την υποστήριξη των φιλάθλων που βρέθηκαν στην πίστα σήμερα.

 

Ο Quartararo ήταν μόλις 5χιλ πίσω από τον συμπατριώτη του, ενώ τη δεκάδα των πρώτων έκλεισαν οι Takaaki Nakagami και Andrea Dovizioso.

 

Οι άσχημες εμφανίσεις της Suzuki συνεχίστηκαν, με τον δεύτερο στη βαθμολογία Joan Mir να είναι μόλις 14ος και τον Alex Rins να παίρνει την 17η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολη μέρα για την Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα