• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fabio: Παραήμασταν γρήγοροι!
Πιέσαμε στην αρχή και δεν είχαμε λάστιχο στο τέλος
Νέα 27/09/2020 - 21:28

Πριν από λίγα 24ωρα, το HRC έδωσε στη δημοσιότητα μια συνέντευξη του Marc Marquez, στην οποία ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα.

 

Ένα από αυτά αφορούσε και στον Fabio Quartararo, καθώς πιο παλιά είχε χαρακτηρίσει τον Γάλλο ως το μεγάλο φαβορί για τον Τίτλο φέτος. Μαζί με τον Dovi.

 

Από τότε ο Quartararo δεν κατάφερε να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις, μέχρι σήμερα όταν και επέστρεψε στις νίκες στον Αγώνα του Montmelo.

 

Ο Marc είχε πει ότι ο Fabio Quartarao τον είχε απογοητεύσει, μιας και μετά τις δυο νίκες του στην Jerez περίμενε πολλά περισσότερα απ’ αυτόν.

 

Όταν ρώτησαν τον Fabio αν τα λόγια του Marc του έδωσαν την παραπάνω ώθηση που χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη στην Καταλονία, απάντησε:

 

«Όχι… θα έκανα τα ίδια πάνω στη μοτοσυκλέτα και χωρίς αυτά. Είχε δίκιο όμως, διότι κι εγώ περίμενα περισσότερα από τον εαυτό μου».

 

Ο Γάλλος πήρε το προβάδισμα στον 9ο γύρο του Αγώνα και στη συνέχεια κατάφερε να κάνει διαφορά που ξεπέρασε σε κάποιο σημείο ακόμα και τα 3’’.

 

Όμως η πίεση που άσκησε στα ελαστικά οδήγησε σε σημαντική φθορά αυτών στο τέλος, όταν έκανε «χρόνους οδηγών Moto3».

 

Πάντως ο Αγώνας τελείωσε προτού προλάβει να καλύψει κι άλλο τη διαφορά απ’ αυτόν ο Joan Mir που τερμάτισε τελικά στη δεύτερη θέση.

 

«Ειλικρινά ήταν δύσκολος Αγώνας. Έκανα καλή εκκίνηση και μετά το λάθος του Jack κατάλαβα ότι ήταν καιρός να επιτεθώ».

 

«Όταν πήρα την 1η θέση ο Franco έμεινε πίσω μου για 5-6 γύρους και είχαμε δυνατό ρυθμό. Ήμασταν πολύ πιο γρήγοροι απ’ ότι έπρεπε, ώστε να κρατήσουμε λάστιχο για το τέλος».

 

«Στο τέλος του Αγώνα ήμουν έως και τρία δευτερόλεπτα πιο αργός και οι δυο οδηγοί της Suzuki ήταν πολύ πιο γρήγοροι από εμένα».

 

«Νομίζω όμως ότι ήταν σημαντικό που κάναμε το πρώτο μισό του Αγώνα πιέζοντας. Μετά από 5 Αγώνες στη σειρά που πήραμε σκληρά μαθήματα, τώρα είμαστε και πάλι χαρούμενοι».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ίσως να κέρδιζα!

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα