• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Ρισκάρω την καριέρα μου με την εγχείρηση»
Όταν ο Dr. Claudio Costa έλεγε ότι ο Casey Stoner θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του με την επέμβαση που θα κάνει στο χέρι του μετά τις δοκιμές της Βαλένθια, δεν το έλεγε τυχαία.
Νέα 15/10/2008 - 00:00
Όταν ο Dr. Claudio Costa έλεγε ότι ο Casey Stoner θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του με την επέμβαση που θα κάνει στο χέρι του μετά τις δοκιμές της Βαλένθια, δεν το έλεγε τυχαία.

Ο Αυστραλός με δηλώσεις του επιβεβαίωσε το γεγονός ότι παίρνει μεγάλο ρίσκο κάνοντας αυτήν την επέμβαση στον αριστερό του καρπό.

«Υποθέτω ότι το ρίσκο έχει να κάνει με το κόκαλο. Αν αυτό δεν αναπτυχθεί τότε θα νεκρώσει. Και αν νεκρώσει και πρέπει να το αφαιρέσουμε τότε δεν ξέρω αν θα είναι εφικτό να συνεχίσω να αγωνίζομαι γιατί ο καρπός θα καταρρεύσει. Μόνο ένα τμήμα του σκαφοειδούς συνδέεται με την κυκλοφορία του αίματος. Έτσι, αν ένα τμήμα νεκρώσει τότε αρχίζει να χωρίζεται και αυτό προκαλεί σχίσιμο στη συγκεκριμένη περιοχή. Αν δεν υπάρχει κάποιο στήριγμα στο σπασμένο τμήμα τότε δεν είναι δυνατό να αγωνιστείς», είπε χαρακτηριστικά ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007.

Ο ίδιος πάντως δεν χάνει το κουράγιο του και αισιοδοξεί ότι όλα θα πάνε καλά: «Είμαι σχεδόν βέβαιος με τον γιατρό που θα κάνει την επέμβαση αλλά και από τις γνώμες άλλων γιατρών που έχουμε πάρει, ότι όλα θα πάνε καλά».

Ο Stoner τραυματίστηκε στο συγκεκριμένο σημείο το 2003. Φέτος, το πρόβλημα επανεμφανίστηκε και τώρα ο νεαρός αναβάτης χρειάζεται ένα οστικό μόσχευμα για να μπορέσει να σταματήσουν οι ενοχλήσεις και οι πόνοι και να μπορέσει να συνεχίσει απερίσπαστος την καριέρα του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η επέμβαση είναι λεπτή και άκρως σημαντική για τον αναβάτη της Ducati καθώς από την επιτυχία της εξαρτάται το μέλλον της καριέρας του.

Επόμενο άρθρο »

Αποχωρεί η ΚΤΜ από τα 250cc!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Να κλείσω τη σεζόν με νίκες»

Χορηγοί