• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Να κλείσω τη σεζόν με νίκες»
Ο Valentino Rossi δεν επαναπαύεται στην κατάκτηση του όγδοου Πρωταθλήματος της καριέρας του.
Νέα 14/10/2008 - 00:00
Ο Valentino Rossi δεν επαναπαύεται στην κατάκτηση του όγδοου Πρωταθλήματος της καριέρας του.

Στόχος του είναι να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σημειώνοντας δηλαδή νίκες στους δυο εναπομείναντες αγώνες της χρονιάς.

«Ανυπομονώ για τον αγώνα της Μαλαισίας γιατί εκεί έχουμε κάνει αρκετές δοκιμές με την Bridgestone οπότε θα έχουμε πολλά δεδομένα, κάτι που δεν ίσχυε για τους περισσότερους αγώνες φέτος. Ήμουν αρκετά δυνατός εκεί στις χειμερινές δοκιμές και ελπίζω το ίδιο να συμβεί και τώρα, από τη στιγμή μάλιστα που γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα για να λάστιχα», σχολίασε ο 29χρονος αναβάτης της Fiat Yamaha ο οποίος στη Μαλαισία θα κυνηγήσει την 150η παρουσία του στο βάθρο.

«Απομένουν δυο αγώνες και θέλω πραγματικά να προσπαθήσω να τους νικήσω και τους δυο. Λατρεύω τη Μαλαισία και στο παρελθόν είχα κάποιους εξαιρετικούς αγώνες εκεί. Γενικότερα πάντως είναι μια πίστα που ταιριάζει πολύ καλά στη μοτοσυκλέτα μας. Ξέρουμε ότι ο Casey (Stoner) θα είναι και πάλι πολύ δυνατός όπως επίσης και άλλοι οδηγοί. Χωρίς αμφιβολία λοιπόν θα γίνουν σπουδαίες μάχες», πρόσθεσε.

Για την ιστορία, ο Ιταλός σούπερ σταρ έχει νικήσει τέσσερις φορές τον αγώνα της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα της Σεπάνγκ (2001, 2003, 2004 & 2006), ενώ έχει και μια νίκη στα 125cc (1997).

Επόμενο άρθρο »

Stoner: «Ρισκάρω την καριέρα μου με την εγχείρηση»

« Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποίηση στη Ducati για την πρόσληψη του Hayden

Χορηγοί