• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποίηση στη Ducati για την πρόσληψη του Hayden
Στο πρόσωπο του Nicky Hayden οι άνθρωποι της εργοστασιακή ομάδα της Ducati πιστεύουν πως βρήκαν τον αναβάτη που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες της απαιτητικής Desmosedici...
Νέα 13/10/2008 - 00:00
Στο πρόσωπο του Nicky Hayden οι άνθρωποι της εργοστασιακή ομάδα της Ducati πιστεύουν πως βρήκαν τον αναβάτη που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες της απαιτητικής Desmosedici κάτι που δεν κατάφεραν σημαντικοί αναβάτες όπως ο Λόρις Καπιρόσι, ο Alex Baros και ο Marco Melandri.

Μόνο ο Casey Stoner μπορεί να οδηγήσει οριακά τη μοτοσικλέτα και το γεγονός αυτό προβληματίζει τα στελέχη του ιταλικού team.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας πάντως, Livio Suppo έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Hayden και πιστεύει πως ο Αμερικανός θα προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις της μοτοσικλέτας: «Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να προσαρμοστεί. Ανέκαθεν θαύμαζα την νοοτροπία που έχει να μην τα παρατάει ποτέ. Πάντα πίεζε πολύ σκληρά και είναι ένας αναβάτης που έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσαρμόζεται σε διαφορετικές καταστάσεις και να διαχειρίζεται το άγχος και την ένταση. Στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής χάρη στη σταθερότητά του και πιστεύω ότι είναι ο τέλειος team-mate για τον Casey».

Κάποτε επικρατούσε η άποψη ότι για να στεφθείς Παγκόσμιος Πρωταθλητής χρειάζεσαι μια Honda. Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον το HRC δεν είναι η πρώτη δύναμη στο χώρο.

«Όταν αποχωρείς από το HRC στη θεωρία ρισκάρεις, γιατί συνήθως αυτή είναι η ομάδα που όλοι θέλουν να βρεθούν. Τώρα με εμάς να έχουμε στεφθεί Πρωταθλητές νομίζω ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι μέρες που όλοι πίστευαν πως για να νικήσεις θα πρέπει να οδηγείς Honda έχουν περάσει προ πολλού», είπε ο Suppo.

Δεν είναι όμως μόνο ο Suppo που βλέπει με καλό μάτι την προσθήκη του Hayden στην Ducati. Με πολύ καλά λόγια για τον νέο του ομόσταβλο μίλησε από την πρώτη στιγμή και ο Casey Stoner. «Είμαι πολύ χαρούμενος που το 2009 θα έχω στην ομάδα έναν τόσο ανταγωνιστικό team-mate. Πιστεύω ότι θα είναι στα επίπεδα του 2006 όταν και στέφθηκε πανάξια Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα πάνω στην Ducati».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «Να κλείσω τη σεζόν με νίκες»

« Προηγούμενο άρθρο

Στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbikes o Guintoli

Χορηγοί