• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Misano 1: Αγώνας
Θαυμάσιος τελευταίος γύρος και νίκη για McPhee!
Νέα 13/09/2020 - 14:45

Ο John McPhee επέστρεψε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά μετά το GP του Le Mans πέρυσι, κάνοντας έναν εξαιρετικό τελευταίο γύρο.

 

Ο οδηγός που ήταν σχεδόν πάντα μπροστά στον Αγώνα ήταν ο Gabriel Rodrigo, ο οποίος ωστόσο «χάθηκε» στον τελευταίο αποφασιστικής σημασίας γύρο.

 

Ήταν τότε που ο McPhee, ο οποίος ξεκίνησε από την 17η θέση του grid, έκλεψε την παράσταση με μερικά πολύ δυνατά προσπεράσματα!

 

Ο Σκωτσέζος ήταν χάρμα ιδέσθαι και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να κρατήσει στο τέλος τη νίκη με διαφορά μόλις 37χιλ από τον δεύτερο!

 

Έτσι έγραψε το όνομά του στον 150ο Αγώνα της Moto3 στην ιστορία της κατηγορίας, σε έναν Αγώνα που κυριάρχησαν οι μοτοσυκλέτες της Honda.

 

Είχαμε εφτά μοτοσυκλέτες του συγκεκριμένου κατασκευαστή στις πρώτες θέσεις, μιας και οι δυο KTM που έδειχναν ικανές να τους χαλάσουν το πάρτι έπεσαν σε διαφορετικά περιστατικά.

 

Πρώτος έκανε το λάθος ο Darryn Binder που είχε καταφέρει ακόμα και να οδηγήσει τον Αγώνα παρά το ότι ήταν 19ος στο σχηματισμό εκκίνησης!

 

Με την πτώση του Ν. Αφρικανού έμεινε μόνο η KTM του Albert Arenas να δίνει μάχες με τις Honda, ωστόσο ούτε αυτός δεν απέφυγε το λάθος δυο γύρους πριν το τέλος.

 

Έτσι οι Honda κυριάρχησαν, με τον McPhee να παίρνει την 3η νίκη της καριέρας του, ενώ ελάχιστα πίσω του τερμάτισε ο Ai Ogura.

 

Ο Ιάπωνας πήρε το 5ο του βάθρο σε 7 Αγώνες, χάνοντας για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να κατακτήσει την πρώτη του νίκη.

 

Τέλος, ο περσινός νικητής του Αγώνα στην πίστα του Misano, ο Tatsuki Suzuki, ήταν ο τρίτος οδηγός που ανέβηκε στο βάθρο των νικητών.

 

Δυο γύρους πριν από το τέλος έπεσε ο επικεφαλής της βαθμολογίας Albert Arenas κι έχασε την ευκαιρία να πάρει βαθμούς από το σημερινό Αγώνα.

 

Παράλληλα η πτώση του αυτή δίνει άλλο ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα, μιας και τον πλησίασε στους 5β ο Ai Ogura και στους 14β ο John Mcphee!

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Misano 1: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

MotoE Misano 1: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα