• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Misano 1: Αγώνας
Ιταλική υπόθεση το βάθρο, 1ος ο Marini
Νέα 13/09/2020 - 15:08

Σε έναν Αγώνα με αρκετά λάθη, ο Luca Marini κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη, τη δεύτερη φετινή του και να αυξήσει τη διαφορά του από τον δεύτερο Bastianini.

 

Ο Αγώνας ξεκίνησε με τον Luca Marini στην pole position, καθώς ο Lowes που πήρε την pole χτες είχε τιμωρηθεί από τον προηγούμενο Αγώνα και ξεκίνησε από τη γραμμή των pits.

 

Κανονικά στην pole θα ήταν ο Remy Gardner, αλλά ο Αυστραλός έπεσε στο ζέσταμα και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει τον Αγώνα!

 

Έτσι στην pole βρέθηκε ο Luca Marini, με τον Marco Bezzecchi δίπλα του και τον Enea Bastianini στην 3η θέση. Με αυτή τη σειρά θα τερμάτιζαν και τον Αγώνα!

 

Οι τρεις Ιταλοί πρωταγωνίστησαν και παρά τα αρκετά λάθη κατάφεραν να κάνουν «Ιταλική υπόθεση» το βάθρο των νικητών στον 900ο Αγώνα της μεσαίας κατηγορίας.

 

Το πρώτο σημαντικό λάθος ήρθε 10 γύρους πριν το τέλος, όταν ο Enea Bastianini παραλίγο να πέσει, επιστράτευσε όμως όλα του τα αντανακλαστικά για να κάνει ένα φοβερό σώσιμο!

 

Λίγο αργότερα, ο Luca Marini – που είχε σταθερά μια διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο από τον Bezzecchi – έκανε το λάθος και έβαλε νεκρά στο κιβώτιο ταχυτήτων!

 

Ο Bezzecchi βρήκε την ευκαιρία και κάλυψε αμέσως τη διαφορά, περνώντας μάλιστα στην πρώτη θέση, πυροδοτώντας από εκεί και πέρα ωραίες μάχες με τον ομόσταυλό του.

 

Ωστόσο, όπως παραδέχτηκε και στο parc ferme, ο Luca ήταν πιο γρήγορος σήμερα, ενώ και ο ίδιος ο Bezzecchi έβαλε νεκρά στο κιβώτιό του σε κάποια στιγμή του Αγώνα.

 

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό του λάθος, μιας και δυο γύρους πριν το τέλος ένα άλλο λάθος του επέτρεψε στον Enea Bastianini να τον πλησιάσει επικίνδυνα!

 

Η μάχη για τη 2η θέση άναψε, με τον Bestia να πιέζει αλλά να μην έχει άλλο διαθέσιμο χρόνο ώστε να περάσει τον συμπατριώτη του, μένοντας τελικά 98χιλ πίσω του!

 

Οι τρεις αυτοί οδηγοί είχαν μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο Xavi Vierge που έκανε καλό Αγώνα σήμερα, ενώ πολύ πιο πίσω ήταν ο Augusto Fernandez που έκλεισε την πεντάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Misano 1: Αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Misano 1: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα