• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoE Misano 1: Αγώνας
1η φετινή νίκη για τον Matteo Ferrari!
Νέα 13/09/2020 - 11:42

Ο τρίτος Αγώνας της σεζόν της MotoE ολοκληρώθηκε σήμερα στην πίστα του Misano, με τον Matteo Ferrari να παίρνει  τη νίκη.

 

Έξι οδηγοί ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους σχεδόν με το ξεκίνημα του Αγώνα και ήταν ο Mattia Casadei αυτός που οδηγούσε την κούρσα στην αρχή.

 

Δυο περίπου γύρους πριν το τέλος όμως, δεν κατάφερε να αντισταθεί στην επίθεση του Matteo Ferrari, ο οποίος πέρασε πρώτος και δεν έχασε τη θέση αυτή μέχρι το τέλος.

 

Έτσι, ο Ιταλός – που πέρυσι είχε κάνει το διπλό στο Misano – πήρε την πρώτη του νίκη σε μια από τις αγαπημένες του πίστες.

 

Πίσω του τερμάτισε ο Xavi Simeon, που είναι το πρώτο του βάθρο στην κατηγορία για το 2020, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Dominique Aegerter.

 

Ο νεοφερμένος στο Πρωτάθλημα της MotoE Aegerter ήταν πάρα πολύ δυνατός στους τελευταίους γύρους.

 

Νωρίς στον Αγώνα ένα λάθος τον έκανε να χάσει λίγο έδαφος, ωστόσο στο τέλος είχε δυνατό ρυθμό και κατάφερε να συνεχίσει το σερί των βάθρων που έχει από το ξεκίνημα της σεζόν.

 

Μάλιστα με τους 16β που πήρε – και σε συνδυασμό με την 4η θέση του Jordi Torres – αύξησε λίγο ακόμα τη διαφορά του από τον δεύτερο.

 

Δεύτερος πια δεν είναι ο Torres, αλλά ο Matteo Ferrari.

 

Ο Casadei που οδήγησε στην αρχή την κούρσα, στο τέλος δεν είχε άλλο λάστιχο και τερμάτισε τελικά στην 5η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Misano 1: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Misano 1: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα