• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CORSER: Ικανοποιημένος από τις δυνατότητες της BMW
Ο Αυστραλός ικανοποιημένος παρά τις δυσκολίες
Νέα 31/01/2010 - 13:41

Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

 

Παρότι ο ρυθμός του ήταν 1.4 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή στις δοκιμές της Valencia, ο αναβάτης της BMW, Τroy Corser παραμένει θετικός σχετικά με τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας του. Στο τελευταίο σκέλος των δοκιμών, ο καιρός εμπόδισε αρκετά τον δις Παγκόσμιο Πρωταθλητή Superbike να κινηθεί στους ρυθμούς που θα ήθελε. Τελικά, ο Αυστραλός ήταν ο 6ος ταχύτερος, με τον team mate του, Ruben Xaus να ακολουθεί 7ος, έχοντας προηγουμένως και οι δυο τους ολοκληρώσεις 75 γύρους.

 

Ο Corser δήλωσε: "Αφού ο καιρός βελτιώθηκε κάπως και η θερμοκρασία της πίστας έφτασε σε ικανοποιητικά επίπεδα, ακολουθήσαμε τη γνωστή διαδικασία, βγαίνοντας για 5 ή 6 γύρους στην πίστα. Στην συνέχεια, επιστρέφαμε στα pits και ενημερώναμε τους μηχανικούς μας. Δυστυχώς, χάθηκε αρκετός χρόνος λόγω του καιρού και η ομάδα έπρεπε να δοκιμάσει πολλά διαφορετικά πράγματα, σε ελάχιστο χρόνο. Έτσι, ήταν εύκολο να μπερδευτούμε και να γίνουν λάθη."

Corser
Corser

 

"Η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί αρκετά από πέρσι και είναι φυσικό η ομάδα να θέλει να παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, από τις δοκιμές. Όμως, κάποιες φορές είναι δύσκολο για εμάς, τους αναβάτες, γιατί έχουμε ελάχιστο χρόνο για να κάνουμε πολλά διαφορετικά πράγματα. Πάντως, πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε αρκετές ιδέας για το πως θα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τη μοτοσυκλέτα μας", συμπλήρωσε ο Αυστραλός.

 

"Είμαι ικανοποιημένος από τις δυνατότητες που η μοτοσυκλέτα δείχνει ότι έχει, αρκεί να συνδυάσουμε σωστά όλες τις διαφορετικές παραμέτρους. Ο Ruben και εγώ είμαστε χαρούμενοι με την τωρινή συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας και πλέον χρειαζόμαστε κάποιες τελικές ρυθμίσεις ώστε να τελειοποιήσουμε ένα ήδη πολύ καλό αγωνιστικό πακέτο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις επόμενες δοκιμές στο Phillip Island θα είμαστε ακόμα πιο παραγωγικοί, ώστε να καλύψουμε το χρόνο που χάθηκε στο Portimao και στην Valencia. Επίσης, ελπίζω να έχουμε και καλύτερο καιρό!", ολοκλήρωσε ο αναβάτης της BMW.

Επόμενο άρθρο »

BURGESS: «Η Μ1 είναι η NSR της νέας γενιάς»

« Προηγούμενο άρθρο

FB CORSE: Ο McCoy αντικαθιστά τον Hopkins;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα