• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FB CORSE: Ο McCoy αντικαθιστά τον Hopkins;
Το πολύκροτο σίριαλ συνεχίζεται
Νέα 31/01/2010 - 09:45

ΤΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Φαίνεται πως οι εξελίξεις στο στρατόπεδο τις FB Corse θα συνεχίσουν να μας απασχολούν σε τακτική βάση μέχρι και την έναρξη του Πρωταθλήματος. Όπως ήδη έχει αναφερθεί, το ναυάγιο της συνεργασίας των Ιταλών με τον John Hopkins είναι οριστικό και ήδη έχουν επιλέξει τον αντικαταστάτη του.

 

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Ιταλική ομάδα έκανε λόγο για πρωτοκλασάτο αναβάτη, με αποδεδειγμένη εμπειρία σε όλες τις σημαντικές κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε ότι η ομάδα συνεχίζει την εξέλιξη του τρικύλινδρου κινητήρα της (σχεδιασμένος από την Oral Engineering), για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο Πρωτάθλημα του 2010.

 

Η ταυτότητα του αναβάτη θα αποκαλυφθεί στην επίσημη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας, στο σαλόνι του Μιλάνο. Όμως, έγκυρα ειδησιογραφικά websites του εξωτερικού, όπως το GPOne.com και το MotoOnline.com.au αναφέρουν ότι ο "πρωτοκλασάτος αναβάτης" δεν είναι άλλος από τον Garry McCoy. Ο Αυστραλός βετεράνος πράγματι έχει οδηγήσει αρκετές διαφορετικές μοτοσυκλέτες, όπως δίχρονα 125cc, την Yamaha YZR 500, την τετράχρονη Kawasaki 990cc των MotoGP, μια Ilmor 800cc, μια Ducati Superbike και πιο πρόσφατα την Triumph Daytona 675 στο Πρωτάθλημα World Supersport.

McCoy Foggy Petronas
McCoy Foggy Petronas

 

Μετά το διαζύγιό του με την ομάδα της BE1 Triumph, ο Αυστραλός έμεινε χωρίς δουλειά. Αρχικά φάνηκε να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη νεοσύστατη Moto2, φαίνεται όμως ότι η FB Corse σχεδιάζει να επαναφέρει τον maitre της πλαγιολίσθησης ξανά στη Μεγάλη Κατηγορία. Βεβαίως, τίποτα ακόμα δεν είναι επίσημo. Επίσης, όπως έχει αποδειχτεί, οι εξελίξεις στο στρατόπεδο τις Ιταλικής ομάδας καλπάζουν από μέρα σε μέρα. Υπομονή λοιπόν μέχρι το σαλόνι του Μιλάνο, όπου λογικά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει κάπως.

Επόμενο άρθρο »

CORSER: Ικανοποιημένος από τις δυνατότητες της BMW

« Προηγούμενο άρθρο

LOCATELLI: Αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή του TEAM JUNIOR GP FMI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα