• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με έναν οδηγό η Respol Honda στην Jerez II
Δεν θα αντικαταστήσει τον τραυματία Marc Marquez
Νέα 21/07/2020 - 14:47

Ο τραυματισμός του Marc Marquez στην 3η στροφή της Jerez, οδήγησε σε σοβαρό τραυματισμό τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος χειρουργείται σήμερα στη Βαρκελώνη.

 

Φυσικά θα είναι απών από τον επόμενο Αγώνα της σεζόν, που θα γίνει και πάλι στην Jerez αυτό το Σ/Κ, με τον Marc να ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να είναι στο grid του Γύρου της Τσεχίας στις αρχές Αυγούστου.

 

Για να γίνει αυτό δεν θα πρέπει να υπάρχει τραυματισμός και στο κερκιδικό νεύρο του δεξιού του χεριού, πέρα από το σπάσιμο που υπέστη στο βραχιόνιο οστό.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο της Honda λένε ότι η ομάδα δεν θα αντικαταστήσει τον Marc για τον 2ο Αγώνα της χρονιάς.

 

Επομένως ο νεοφερμένος στην κατηγορία και αδερφός του Marc, Alex Marquez, θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Repsol Honda στην Jerez II.

 

Από την Honda ενδεχομένως να λείψει και ο επίσης τραυματίας – από πτώση του στο ζέσταμα της Κυριακής – Cal Crutchlow. Ο Βρετανός χειρουργείται και αυτός σήμερα το πρωί.

 

Ο ίδιος, όπως και ο οδηγός της Suzuki που επίσης τραυματίστηκε, ο Alex Rins, θα είναι στην Jerez II και θα αξιολογήσουν την κατάστασή τους οι γιατροί το πρωί της Παρασκευής.

 

Ο Rins χτύπησε στον αριστερό του ώμο μετά από πτώση που είχε στις ΚΑΤ2, ενώ είχε πέσει νωρίτερα και κατά τη διάρκεια των ΚΑΤ1 επιβαρύνοντας τον ώμο του.

Επόμενο άρθρο »

Miller: Το «μούδιασμα» μου στέρησε το βάθρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Μάχη βάθρου για τον «έκπληκτο» Morbidelli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα