• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Το «μούδιασμα» μου στέρησε το βάθρο!
Νέα 21/07/2020 - 16:37

Το ξεκίνημα του Jack Miller στον Αγώνα της Κυριακής ήταν δυνατό και για τους πρώτους 19 γύρους ήταν μέσα σε θέση βάθρου.

 

Μάλιστα κατάφερε να κρατήσει για αρκετό διάστημα τη 2η θέση, πίσω από τον τελικό νικητή Fabio Quartararo, αλλά στη συνέχεια τον πέρασε ο Vinales.

 

Ο Αυστραλός δεν μπορούσε να αντισταθεί ούτε στον τρομερό Marc Marquez, ο οποίος στον 20ο γύρο του Αγώνα τον άφησε στην 4η θέση.

 

Επέστρεψε όμως στην 3η μετά την πτώση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, την οποία όμως δεν κατάφερε να κρατήσει και την έχασε από τον Andrea Dovizioso.

 

Για τον Miller όμως – όπως εξήγησε μετά το τέλος του Αγώνα – οι μάχες δεν ήταν εύκολες εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε στο δεξί του χέρι.

 

«Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα ήταν ένα μούδιασμα που είχα στο δεξί χέρι περίπου 12 γύρους πριν το τέλος. Από εκεί και πέρα ήμουν εύκολος στόχος».

 

«Είναι πολύ κρίμα γιατί ένοιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα και είχα καλή αίσθηση από τα ελαστικά. Όμως δεν μπορούσα να είμαι όσο ομαλός ήθελα με το γκάζι στο τέλος».

 

«Κρίμα γιατί ήμουν πολύ κοντά στον Maverick που τερμάτισε λίγο πιο μπροστά από εμένα. Δεν νομίζω όμως να μπορούσα να ακολουθήσω τον Fabio. Είχε πολύ καλό ρυθμό».

 

Δεν ήταν μόνο το μούδιασμα, αλλά και τα χαρακτηριστικά της πίστας της Jerez που δεν ταιριάζουν με την Desmosedici GP20.

 

«Έχει να κάνει και με την πίστα», επιβεβαίωσε ο Αυστραλός.

Επόμενο άρθρο »

Δεν πειράχτηκε το νεύρο του Marc Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Με έναν οδηγό η Respol Honda στην Jerez II

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα