• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alex Marquez: Ο Marc είναι τσαντισμένος!
Δεν είναι αισιόδοξος με τον τραυματισμό του
Νέα 20/07/2020 - 12:32

Η Κυριακή δεν ήταν μια καλή ημέρα για την οικογένεια Marquez, με τον Marc να εντυπωσιάζει με τον τρομερό του ρυθμό, ωστόσο στο τέλος δεν απέφυγε το λάθος.

 

Η πτώση του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή είχε σοβαρότατες συνέπειες, με τον Ισπανό να σπάει το βραχιόνιο οστό του δεξιού του χεριού.

 

Για την ώρα κανείς δεν ξέρει ακριβώς το χρόνο που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στις πίστες, ωστόσο ο αδερφός του – ο Alex – λέει ότι ο Marc δεν είναι αισιόδοξος.

 

«Τον είδα… του μίλησα και δεν είναι σε καλή διάθεση. Ξέρει ότι χτύπησε και δεν είναι αισιόδοξος γι’ αυτόν τον τραυματισμό. Εύχομαι να γυρίσει το συντομότερο δυνατό».

 

«Είναι τσαντισμένος κι αυτό που τον εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι είχε το βάθρο και πρακτικά είχε περάσει και τον Vinales… αλλά έκανε ένα μικρό λάθος. Όμως έτσι έχουν τα πράγματα στο Πρωτάθλημα κι αυτά συμβαίνουν».

 

«Είμαι βέβαιος ότι θα μάθει απ’ αυτό και θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός».

 

Και έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

 

«Μετά το λάθος του στην αρχή, του πήρε δυο γύρους να καθαρίσει τα ελαστικά του και να βρει το ρυθμό του. Κατάλαβε ότι είχε καλό ρυθμό, αλλά δεν πίστεψε ότι θα βρισκόταν στο βάθρο. Νόμιζε ότι θα μπορούσε μια 5η ή 6η θέση».

 

«Όταν τον είδα στο έδαφος, σκέφτηκα ότι εκεί είναι μια στροφή που αν πέσεις θα χτυπήσεις. Λυπάμαι γι’ αυτόν κι ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα. Άλλωστε είναι σημείο αναφοράς για όλους εμάς και μας δείχνει πώς να πάμε μπροστά».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Χάρη στον Marquez θα βελτιώσω την Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Ένα βάθρο σαν νίκη για τον Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα