• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Χάρη στον Marquez θα βελτιώσω την Yamaha!
Για το επόμενο Σ/Κ θα δουλέψει με το σκληρό ελαστικό μπροστά
Νέα 20/07/2020 - 14:48

Μετά το λάθος του Marc Marquez στην αρχή, ο Maverick Vinales είχε καθαρή πίστα μπροστά του για να κάνει αυτό που είχε σχεδιάσει: να ξεφύγει μπροστά.

 

Πολλές φορές όμως, από τη θεωρία μέχρι την πραγματικότητα μεσολαβούν πάρα πολλά. Έτσι για τον Ισπανό δεν πήγαν όλα σύμφωνα με το σχέδιό του.

 

«Επέλεξα το μαλακό ελαστικό μπροστά και στην αρχή ήταν καλό. Μετά από 6 γύρους όμως, άρχισαν τα προβλήματα. Τουλάχιστον κράτησα πίσω τον Dovi και τον Miller».

 

Άρα θα σκεφτεί κανείς ότι ήταν αυτή η επιλογή του ελαστικού που του στοίχισε στον Αγώνα.

 

«Αυτό είναι εύκολο να το πει κανείς τώρα», απαντά ο Vinales. «Σίγουρα την επόμενη εβδομάδα θα προσπαθήσω να δουλέψω με το σκληρό».

 

«Ωστόσο είμαι χαρούμενος με τη δεύτερη θέση. Όπως είπα είχα κάποιες προειδοποιήσεις κι έτσι οδηγούσα εκ του ασφαλούς. Χωρίς ρίσκα».

 

«Μετά επιτέθηκα στον Miller και ήμουν και πάλι γρήγορος. Από τη μια είναι κρίμα, γιατί ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα, όμως τώρα ξέρω που μπορούμε να βελτιωθούμε».

 

Και το ξέρει χάρη στον Marc Marquez!!

 

«Μετά που με πέρασε ο Marc έμεινα πίσω του και κατάλαβα πολλά πράγματα. Τώρα ξέρω που να βελτιωθούμε για τον επόμενο Αγώνα».

 

Τέλος έδωσε συγχαρητήρια στον Fabio και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Marc.

 

«Είμαι χαρούμενος που κέρδισε ο Fabio. Ήταν μια διπλή νίκη για εμάς».

 

«Για τον Marc ελπίζω να επιστρέψει σύντομα. Ήταν το φαβορί σήμερα και κέρδισε πολλές θέσεις πολύ γρήγορα. Όμως οι συνθήκες της πίστας ήταν διαφορετικές στον Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Dr Mir: Ο στόχος για τον Marc είναι το Brno

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Marquez: Ο Marc είναι τσαντισμένος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα