• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένα βάθρο σαν νίκη για τον Dovizioso!
Όμως η Ducati πρέπει να βελτιωθεί…
Νέα 20/07/2020 - 10:51

«Σαν νίκη» ήταν το χτεσινό βάθρο για τον Andrea Dovizioso, μιας και όπως παραδέχτηκε η GP20 δεν ήταν σε θέση να αντιπαρατεθεί με επιτυχία απέναντι στις Yamaha και την Honda του Marquez.

 

Ο Ιταλός δεν έκανε καλό Σ/Κ, αλλά όπως συμβαίνει συχνά, στον Αγώνα κατάφερε – έστω και στο τέλος – να σώσει τα προσχήματα και να πάρει την 3η θέση προσπερνώντας τον Jack Miller.

 

Για τον Dovi ήταν το πρώτο του βάθρο στην πίστα της Jerez, ωστόσο προειδοποίησε ότι η Ducati χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φτάσει το επίπεδο των ανταγωνιστών της.

 

«Αυτή η 3η θέση είναι σαν νίκη για εμάς για πολλούς λόγους και ειδικά επειδή δεν είχα την ταχύτητα. Δεν μπορούσα να παλέψω μαζί τους».

 

«Ήμουν πιο αργός αλλά δεν τα παράτησα και δεν έκανα λάθη. Στο τέλος, λίγο πριν τον τερματισμό, κατάφερα να κάνω μια καλή κίνηση στον Jack».

 

«Αυτό ήταν το καλύτερο που θα μπορούσαμε. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε γιατί ο Marc ήταν ο ταχύτερος όλων και αυτοί οι δυο ήταν πιο γρήγοροι από εμάς».

 

Πάντως το γεγονός παραμένει ότι ο Andrea ξεκινά τη σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα, την ώρα που βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

 

«Πρέπει να βελτιωθούμε», επανέλαβε και πάλι. «Είναι καλό που και ο άλλος Αγώνας θα γίνει εδώ γιατί έχουμε πολλά δεδομένα για τα ηλεκτρονικά και τα ελαστικά».

 

«Πρέπει όμως να κάνουμε το βήμα και να γίνουμε πιο γρήγοροι. Το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε την κατάστασή μας σε μια καλή πίστα για εμάς».

 

«Στην Μαλαισία και στο Qatar δυσκολευτήκαμε, οπότε θα δούμε αν στο Brno ή στην Αυστρία θα είναι τα πράγματα όπως πέρυσι ή αν θα είναι διαφορετικά».

 

«Σίγουρα όμως το βάθρο εδώ, σε μια πίστα όχι ευνοϊκή για εμάς, είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Alex Marquez: Ο Marc είναι τσαντισμένος!

« Προηγούμενο άρθρο

Fabio: Οι δυσκολότεροι 10 γύροι της ζωής μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα