• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DUCATI: "Η φυγή του Suppo δεν αποτελεί πρόβλημα!"
Ουδείς αναντικατάστατος, για την Ιταλική ομάδα
Νέα 19/01/2010 - 10:30

Κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται να προκαλέσει η φυγή του πρώην team manager Livio Suppo, στην ομάδα της Marlboro Ducati, σύμφωνα με το γενικό αρχηγό, Claudio Domenicali. Ο Suppo αποχώρησε από την Ιταλική ομάδα, προς το HRC, μετά από 11 χρόνια συνεργασίας. Στη θέση του, προήχθη ο Vittoriano Guareschi, πρώην αναβάτης δοκιμών της Ducati. Επίσης, το ρόλο του Suppo σαν project director ανέλαβε πλέον ο Alessandro Cicognani.

 

Ο Domenicali πιστεύει στις ικανότητες της ομάδας του και επιμένει ότι οι δύο άντρες θα καλύψουν επάξια το κενό που άφησε ο Suppo – με τον Filippo Preziosi να παραμένει τεχνικός διευθυντής της ομάδας. "Θα προστεθούν ικανότητες που πιθανώς να έλλειπαν από την ομάδα στο παρελθόν. Σίγουρα κάποια πράγματα θα είναι διαφορετικά, διότι κάθε άνθρωπος κουβαλάει τη δικιά του εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Ο Filippo Preziosi είναι ο πραγματικός κινητήριος μοχλός των αγωνιστικών δραστηριοτήτων μας και ευτυχώς είναι ακόμα στην ομάδα, απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του”, δήλωσε ο Domenicali.

Domenicali
Domenicali

 

"Φυσικά, χάσαμε κάποια σημαντική εμπειρία με τη φυγή του Suppo. Όμως θα επωφεληθούμε σε άλλους τομείς. Γνωρίζω καλά τον Alessandro και τον Vittoriano και είναι άνθρωποι που θα έκανα παρέα μαζί τους, δεν είναι απλά εξαιρετικοί συνεργάτες. Είναι σοβαροί και ανταγωνιστικοί και δίνουν το 110% στη δουλειά τους. Ταυτόχρονα όμως είναι θετικοί και πρόσχαροι άνθρωποι, κάτι που πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Γενικά το να δουλεύουμε χαρούμενοι είναι ένας στόχος μας, γιατί βλέπουμε τη δουλειά μας σαν πάθος και σαν ευχαρίστηση", συμπλήρωσε ο Ιταλός.

 

Ταυτόχρονα, ο Domenicali παραδέχτηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Preziosi θα έχουν έναν πιο σημαντικό ρόλο στην ομάδα, στη μεταβατική περίοδο. "Σίγουρα θα δείτε τόσο εμένα, όσο και τον Filippo, στην πίστα, περισσότερο από ότι στο παρελθόν, να προσπαθούμε να καλύψουμε τα όποια κενά μπορεί να δημιουργηθούν και να στηρίζουμε τις προσπάθειες της ομάδας, όπου χρειάζεται."

 

Επίσης, ο Domenicali πιστεύει ότι η Honda δεν πρόκειται να παρουσιάσει αμέσως πρόοδο με τον ερχομό του Suppo. "Ο Livio έχει τεράστια εμπειρία στο χώρο, αλλά σε ότι αφορά τις τεχνικές του γνώσεις δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η δουλειά του επικεντρωνόταν πάντα στο marketing και στη διοίκηση της ομάδας. Κατά συνέπεια, δεν πιστεύω ότι η Honda θα χρειαστεί ποτέ τις υποδείξεις του σε τεχνικά θέματα. Σίγουρα πάντως ξέρει να διευθύνει μια ομάδα. Όπως όλοι οι άνθρωποι έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Όσο για εμάς, πιστεύω ότι είμαστε άριστα οργανωμένοι και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Η Honda μπορεί να βελτιωθεί σε κάποιους τομείς, ταυτόχρονα όμως μπορεί να χάσει δύναμη αλλού. Κατά συνέπεια, δε νομίζω ότι θα συμβούν δραματικές αλλαγές."

Επόμενο άρθρο »

Ο ROSSI υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου Ιταλού όλων των εποχών!

« Προηγούμενο άρθρο

MCCOY: Αποχωρεί από την ομάδα της Triumph

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα