• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Είμαι έτοιμος για μάχες!
Μ’ αυτή τη νέα μοτοσυκλέτα!
Νέα 10/02/2020 - 11:18

Τι κι αν ήταν μόλις 18ος την τελευταία ημέρα των δοκιμών και 16ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα των τριών ημερών;

 

Ο Maverick Vinales ξέρει καλά ότι οι χρόνοι στον ένα γύρο δεν λένε όλη την αλήθεια, όπως άλλωστε το ίδιο συμβαίνει και με τις δοκιμές.

 

Ο Ισπανός της Yamaha μπορεί να ήταν πολύ κάτω στη λίστα με τους χρόνους, ωστόσο ο ρυθμός Αγώνα του ήταν πολύ δυνατός και ο ίδιος εντυπωσιακά σταθερός στο 1:59!

 

«Ήταν πραγματικά μια θετική ημέρα και βελτίωσα αρκετά τη μοτοσυκλέτα σήμερα», σχολίαζε χτες ο Vinales.

 

«Λύσαμε και αρκετά θέματα, κυρίως σε ό,τι αφορά στο στήσιμο της Μ1 για τον Αγώνα και στις προσπεράσεις».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι με αυτή τη μοτοσυκλέτα μπορώ να είμαι στις μάχες. Δεν είχα χρόνο να κάνω επίθεση στο χρονόμετρο και ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά».

 

«Η αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι καλή. Ο ρυθμός μου είναι καλός και αυτή η μοτοσυκλέτα έχει πολλά πλεονεκτήματα».

 

«Θέλουμε όμως να τη βελτιώσουμε κι άλλο και σίγουρα δεν έχω ακόμα την καλύτερη δυνατή σχέση μαζί της. Γι’ αυτό και δεν έκανα επίθεση στο χρονόμετρο».

 

«Συγκεντρωθήκαμε περισσότερο στο ρυθμό Αγώνα και τώρα πρέπει να κρατήσουμε αυτά που βρήκαμε και να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα να δουλεύει το ίδιο καλά και στο Qatar».

 

Σε ποιους τομείς θέλει ακόμα δουλειά η νέα M1;

 

«Θα πρέπει να δω πως θα τα πάει στο Qatar. Εδώ τα πήγε καλά. Οδήγησα πολύ στις ζεστές συνθήκες, μιας και συνήθως σε τέτοιες γίνεται ο Αγώνας».

 

Τέλος, αναφέρθηκε και στο νέο ελαστικό της Michelin.

 

«Νομίζω ότι είχα καλύτερη πρόσφυση με αυτό, σε σχέση με τον περσινό Αγώνα εδώ. Τόσο η μοτοσυκλέτα, όσο και αυτό είναι διαφορετικά και πρέπει να δούμε πως δουλεύουν».

 

«Τώρα πρέπει να δούμε πως θα τα κάνουμε και τα δυο να δουλεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε χρόνο μέχρι το Qatar».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Πλεονέκτημα σε Yamaha και Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Γρήγορος στον ένα γύρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα