• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Γρήγορος στον ένα γύρο
Θέλει δουλειά σε ρυθμό Αγώνα
Νέα 10/02/2020 - 10:24

Το απόλυτο πέτυχε στις δοκιμές της Μαλαισίας ο Fabio Quartararo, ο οποίος σε καμμία από τις τρεις ημέρες δεν έχασε την πρώτη θέση.

 

Εν τέλει κατάφερε να φύγει από την Sepang με το 1:58,349 που ήταν μερικά χιλιοστά πάνω από το χρόνο που του χάριζε την pole στην πίστα αυτή πέρυσι τον Νοέμβριο.

 

Ο Γάλλος οδήγησε τη μοτοσυκλέτα του 2019 την πρώτη ημέρα και την αντίστοιχη του 2020 στη συνέχεια, με την οποία ήταν γρήγορος. Στον ένα γύρο όμως…

 

«Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα, νέα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών. Τώρα θέλουμε χρόνο και γύρους για να τα αξιολογήσουμε».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βρούμε τη σωστή κατεύθυνση. Είμαι γενικά χαρούμενος με το τεστ εδώ, αλλά πρέπει να δούμε πως θα τα πάμε και στο Qatar».

 

Την τελευταία ημέρα που ήθελε να κάνει προσομοίωση Αγώνα, οι συνθήκες δεν τον βοήθησαν.

 

«Ήταν οι χειρότερες των τριών ημερών και η άσφαλτος έφτασε τους 59ο… ο ρυθμός δεν ήταν άσχημος και έκανα 10 γύρους στο ψηλό 1:59 και στο χαμηλό 2:00».

 

«Θέλω όμως παραπάνω χιλιόμετρα σ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα για να βελτιωθώ… το νέο ελαστικό αντέχει περισσότερο και τα πήγαμε καλύτερα τώρα, σε σχέση με τους Αγώνες».

 

Τι λείπει από την Μ1 για να μπορέσει να φτάσει την Honda και την Ducati;

 

«Σίγουρα η τελική, αν και ο Maverick είχε καλή τελική εδώ. Δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση και νομίζω ότι θα κάνουμε κι άλλα βήματα στο Qatar».

 

Συνεχίζοντας, είπε για την Μ1 του 2020: «Τη μαθαίνω σιγά-σιγά. Έκανα πολλά χιλιόμετρα και επίθεση στο χρονόμετρο σήμερα».

 

«Ακόμα δεν είμαι στο 100% και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω, στα φρένα, στα ηλεκτρονικά, στην πρόσφυση. Έχουμε ακόμα πολλά να καταλάβουμε».

 

Τι χρειάζεται ενόψει της νέας σεζόν; «Να δουλέψω στο ρυθμό Αγώνα… ναι, εδώ ήμουν πρώτος, αλλά το ξέραμε ότι στον ένα γύρο είμαστε δυνατοί».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Είμαι έτοιμος για μάχες!

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Θετικός για το νέο πλαίσιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα