• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ο VALENTINO στη Ducati; Γιατί όχι...»
«Θα μας άρεσε να κατακτήσουμε κάποια Πρωταθλήματα με έναν Ιταλό αναβάτη», λένε οι ιθύνοντες της Ducati...
Νέα 13/01/2010 - 14:41

Τα συμβόλαια των «Fantastic Four» του σπορ (Rossi, Stoner, Lorenzo, Pedrosa) λήγουν στα τέλη του 2010 και στις κορυφαίες ομάδες επικρατεί πυρετός.

Η απόφαση του Valentino Rossi για το αν θα παραμείνει στη Yamaha ή αν θα αναζητήσει αλλού την τύχη του, με τις φήμες να τον θέλουν να μετακομίζει στη Ducati.

Αναφερόμενος στο θέμα ο Πρόεδρος της Ducati Motor Holding, Gabriele del Torchio ξεκαθάρισε πως η περίπτωση του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή φυσικά και απασχολεί την ομάδα: «Θα μας άρεσε να κατακτήσουμε κάποια Πρωταθλήματα με έναν Ιταλό αναβάτη γιατί θέλουμε να είμαστε εκφραστές του 'made in Italy'. Xωρίς αμφιβολία ο Valentino είναι ένας τεράστιος Πρωταθλητής με χάρισμα στην επικοινωνία και πάνω απ' όλα είναι Ιταλός. Θα δούμε...».

Επ' αυτού ρωτήθηκε προ ολίγου και ο Διευθυντής Αγωνιστικού και Παραγωγής της Ducati, Claudio Domenicali. «Τώρα στην ομάδα έχουμε τον παράγοντα «fun» και αυτό θέλουμε και για το μέλλον. Προτεραιότητά μου είναι να κρατήσουμε τον Stoner στην ομάδα. Αν το 2011 έλθει και ο Valentino Rossi, θα δούμε πως θα γίνει. Είναι σαν να έχεις τον Maradona και τον Platini στην ίδια ομάδα. Ναι, θα το θέλαμε!», απάντησε ο Ιταλός, όπως μας μεταφέρει από τη Madonna di Campiglio ο απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης.

Επόμενο άρθρο »

ALONSO και ECCLESTONE ποζάρουν με το «αντικείμενο του πόθου»

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: «Όταν αποσυρθώ θα ασχοληθώ με τα V8 Supercars»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα