• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BURGESS: Αναμένει αντεπίθεση από τον Stoner το 2010
O πολύπειρος μηχανικός επισημαίνει τον κίνδυνο, από το στρατόπεδο της Ducati.
Νέα 23/12/2009 - 13:07

Ο αρχιμηχανικός τουValentino Rossi, Jerry Burgess δήλωσε ότι περιμένει την αντεπίθεση του Casey Stoner, το 2010. Ο Stoner, που κατέκτησε τον πρώτο Τίτλο στα 800cc το 2007, είχε μια περίεργη χρονιά, ταλαιπωρημένος από μια μυστηριώδη ασθένεια που τον έθεσε ουσιαστικά εκτός ανταγωνισμού.

 

Ο Αυστραλός επέλεξε να χάσει τρεις αγώνες έτσι ώστε να ξαναβρεί τη φόρμα του, όμως επέστρεψε εντυπωσιακά, με δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες και πραγματικά εκπληκτικές εμφανίσεις. Ταυτόχρονα, ο Stoner ήταν σε εξαιρετική κατάσταση στις δοκιμές της Valencia, όπου έκανε το ντεμπούτο του με την εργοστασιακή Desmosedici GP10.

 

Όλα τα παραπάνω κάνουν τον Burgess δικαιλογημένα ανήσυχο εν έψει του Πρωταθλήματος του 2010. "Ο Casey επέστρεψε σε πραγματικά εξαιρετική κατάσταση. Αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα υγιής και δυνατός θα είναι σίγουρα μαζί με τους πρώτους, για να μην πω ότι θα τους νικάει! Αυτός και ο Jorge (Lorenzo) είναι οι πρώτοι που μας ανησυχούν, καθώς είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον Τίτλο", τόνισε ο πολύπειρος αρχιμηχανικός.

Stoner
Stoner

Επόμενο άρθρο »

STONER: Ανασκόπηση της φετινής χρονιάς.

« Προηγούμενο άρθρο

HONDA: Δεν υπάρχουν λεφτά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα