• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO2: Σασί της TSR θα χρησιμοποιεί η JiR
Σημαντικές προσθήκες για την ομάδα του Montiron που θα έχει αναβάτη τον Pasini, ενώ ο πολύπειρος Jan Witteveen αναλμβάνει ηγετικό ρόλο...
Νέα 22/12/2009 - 17:52

Σασί της ιαπωνικής εταιρία TSR (Technical Sports Racing) θα χρησιμοποιούν οι μοτοσυκλέτες της ομάδας του Luca Montiron.

Η JiR η οποία μετείχε στα MotoGP από το 2005 ως και το 2008 θα κατεβάσει ομάδα στη νεοσύστατη κατηγορία Moto2 με αναβάτη τον Mattia Pasini.

Σημαντική προσθήκη για το team αποτελεί ο Jan Witteveen που επί χρόνια ηγήθηκε των προσπαθειών της Aprilia στις μικρές κατηγορίες αλλά και στην απόπειρά της στα MotoGP. Ο Ολλανδός μηχανικός με την πλούσια εμπειρία θα έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.

O Μontiron μαζί με τον Witteveen βρέθηκαν στην Ιαπωνία όπου επισκέφθηκαν την έδρα της TSR για να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία και να δουν από κοντά ολοκληρωμένη τη μοτοσυκλέτα που θα έχει την κωδική ονομασία TSR6.

Η ομάδα θα έχει στη διάθεσή της δύο TSR6 και ο Pasini θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από τη μοτοσυκλέτα τον Γενάρη.

Η TSR6 έκανε το αγωνιστικό της ντεμπούτο στον τελευταίο αγώνα του ιαπωνικού Πρωταθλήματος, ενώ δοκιμάστηκε εκτεταμένα στην πίστα του Motegi αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Πρόθεση της TSR είναι να πάρει μέρος ως wild card στο ιαπωνικό GP που θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου στο Motegi κατεβάζοντας δική της μοτοσυκλέτα και την οποία θα οδηγήσει Ιάπωνας αναβάτης.

Επόμενο άρθρο »

STONER: Στοχεύει για τον Τίτλο το 2010

« Προηγούμενο άρθρο

ΔΟΚΙΜΕΣ ROOKIES: Βελτιώνονται SIMONCELLI - AOYAMA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα