• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Στοχεύει για τον Τίτλο το 2010
Ο Αυστραλός αποφασισμένος να πιέσει για το Πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά.
Νέα 22/12/2009 - 13:07

Η χρονιά τα είχε όλα για τον Casey Stoner φέτος. Δράμα, μυστήριο, απογοήτευση αλλά και επιτυχίες. Απαλλαγμένος πλέον οριστικά από τη μυστηριώδη ασθένεια που τον απασχολούσε το 2009 και σε εξαιρετική κατάσταση, όπως έδειξε στις δοκιμές της Valencia, ο Αυστραλός είναι αποφασισμένος να πιέσει δυνατά για τον Τίτλο, το 2010.

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η περσινή προσπάθεια του Stoner διακόπηκε εντελώς αναπάντεχα από μια μυστηριώδη ασθένεια που καθήλωσε τον Αυστραλό για τρεις αγώνες στο σπίτι του, στερώντας του κάθε δικαίωμα να πιέσει σοβαρά τους πρωτοπόρους. Παρόλα αυτά, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 έκλεισε όλα τα στόματα, όταν επέστρεψε, χάνοντας μονάχα ένα βάθρο, από ατυχία στον αγώνα της Valencia.

 

"Δεν ξέρω αν θα κατακτήσω τον Τίτλο του 2010, αλλά σίγουρα θα το προσπαθήσω. Τώρα ξέρουμε ότι έχουμε απαλλαχτεί από ένα πρόβλημα (αναφερόμενος προφανώς στην ασθένειά του). Πέρσι, όταν αντιμετώπιζα τα προβλήματα υγείας, η μοτοσυκλέτα ήταν εξαιρετική και είχα αρκετές ευκαιρίες για νίκες. Δυστυχώς, η φυσική μου κατάσταση δε μου επέτρεψε να πάρω τα αποτελέσματα που επιθυμούσα", δήλωσε ο Stoner. 

 

"Πλέον, μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε θέματα ουσίας και να είμαστε έτοιμοι το 2010 να διεκδικήσουμε και πάλι τον Παγκόσμιο Τίτλο", ολοκλήρωσε ο Αυστραλός.

Stoner 2
Stoner 2

Επόμενο άρθρο »

STONER: Ανασκόπηση της φετινής χρονιάς.

« Προηγούμενο άρθρο

MOTO2: Σασί της TSR θα χρησιμοποιεί η JiR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα