• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΔΟΚΙΜΕΣ ROOKIES: Βελτιώνονται SIMONCELLI - AOYAMA
Συνεχίζονται οι δοκιμές των δύο rookies στη Sepang...
Νέα 22/12/2009 - 16:02

Όσο περισσότερο χρόνο περνούν πάνω στις μοτοσυκλέτες τους -Honda RC212V- τόσο περισσότερο εγκλιματίζονται στη νέα κατηγορία όπου θα αγωνίζονται από του χρόνου.

Ο λόγος για τους rookies Marco Simoncelli - Hiroshi Aoyama που αυτές τις μέρες βρίσκονται στην πίστα της Sepang για δοκιμές.

Την Τρίτη 22/12 η βροχή έκανε και πάλι της εμφάνισή της, προκαλώντας την προσωρινή διακοπή των δοκιμών, αλλά τελικά και οι δυο αναβάτες κατάφεραν να «βγάλουν» το πρόγραμμά τους βελτιώνοντας μάλιστα τους χρόνους που είχαν πετύχει τη Δευτέρα.

Και οι δυο δούλεψαν σήμερα πάνω στα ηλεκτρονικά τα οποία αναμένεται να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τους από τη στιγμή που θα βρουν τις ρυθμίσεις που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ τους.

Ο Aoyama πραγματοποίησε 43 γύρους και ήταν και πάλι ο ταχύτερος με χρόνο 2'03"25. Ο Simoncelli από την πλευρά του έκανε 56 γύρους με καλύτερο χρόνο το 2'03"70.

«Γύρο με το γύρο αισθάνομαι όλο και καλύτερα πάνω στη μοτοσυκλέτα. Σήμερα κατάφερα να γυρίσω σταθερά στο 2'03" και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αύριο θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την πρόσφυση και θα κάνω προσομοίωση αγώνα», σχολίασε ο SuperSic.

Marco Simoncelli
Marco Simoncelli

Επόμενο άρθρο »

MOTO2: Σασί της TSR θα χρησιμοποιεί η JiR

« Προηγούμενο άρθρο

Η Υamaha θέλει τον ROSSI για πάντα αλλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα