• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χειρουργήθηκε χτες ο Marquez
Αύριο βγαίνει από το νοσοκομείο
Νέα 28/11/2019 - 09:21

Ένα χρόνο σχεδόν μετά το χειρουργείο στον αριστερό του ώμο, ο Marc Marquez έκανε νέα επέμβαση, παρόμοια, αυτή τη φορά στο δεξί του ώμο.

 

Το χειρουργείο αυτό δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο το προηγούμενο, αλλά κρίθηκε απαραίτητο για να μην χειροτερεύσει η κατάσταση του ώμου του.

 

Η ανακοίνωση της Respol Honda μας πληροφόρησε ότι ο Marc χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης, από τον Dr. Mir και την ομάδα του.

 

Χαρακτηριστικά τονίζεται: «Η επέμβαση ήταν παρόμοια με αυτή που έγινε στον αριστερό του ώμο, αλλά λιγότερο επιθετικής φύσεως».

 

Ο Marc αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο και θα ξεκινήσει σιγά-σιγά την αποθεραπεία του για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τις δοκιμές της Sepang, τον Φεβρουάριο.

 

Ακριβώς ό,τι έκανε δηλαδή και πέρυσι το χειμώνα, με σημαντική διαφορά ότι αυτή τη φορά η επέμβαση δεν ήταν τόσο «επιθετική».

 

Σε παρόμοια μοίρα είναι και ο Takaaki Nakagami, ο οποίος επέλεξε να μπει στο χειρουργείο για τον ώμο του μετά το GP του Motegi.

 

Όπως είχε αποκαλύψει ο Marquez, κρατούσε μυστικό το πρόβλημά του με τον δεξί του ώμο μέχρι και «πριν το Motegi».

 

Στη συνέχεια ήρθε η σφοδρή πτώση του στην Μαλαισία, ακολουθώντας τον Fabio Quartararo και η ήπια πτώση του στο τεστ της Jerez, που επιδείνωσε κι άλλο την κατάστασή του.

 

Ο τρίτος αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας που αναρρώνει μετά από επέμβαση στον ώμο του, είναι ο Miguel Oliveira της ΚΤΜ.

Επόμενο άρθρο »

XAVIER SIMEON ΚΑΙ NICCOLO’ CANEPA ΜΕ ΤΗΝ LCR E-TEAM ΤΟ 2020

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: Αυτή είναι η βάση του κινητήρα μας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα