• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha: Αυτή είναι η βάση του κινητήρα μας
Και δεν θα έχουμε κάτι επαναστατικό στην Μαλαισία
Νέα 27/11/2019 - 13:12

Οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο κινητήρα της Yamaha είναι θετικές, αν και το πρόβλημα με την τελική παραμένει, όπως φάνηκε στο τεστ της Jerez.

 

Κι αν κανείς περίμενε ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο μοτέρ, για το επόμενο τεστ (τον Φλεβάρη) στην Sepang, η Yamaha σπεύδει να το διαψεύσει.

 

Ήταν ο Massimo Meregalli αυτός που το αποκάλυψε χτες, την τελευταία ημέρα δοκιμών στην Jerez.

 

«Ήταν ένα θετικό τεστ και παρά το ότι ο καιρός δεν βοήθησε, ήταν σημαντικό να επιβεβαιώσουμε αυτά που είδαμε στην Valencia».

 

«Στο τέλος το επιβεβαιώσαμε και ο Maverick κατάφερε να είναι ο ταχύτερος με τη νέα μοτοσυκλέτα. Έτσι η νέα M1 δείχνει ότι έχει καλή βάση και είναι πολλά υποσχόμενη».

 

Και ο Meregalli είναι χαρούμενος, επειδή:

 

«Τα τελευταία χρόνια ποτέ δεν είχαμε φτάσει σ’ αυτό το επίπεδο τόσο νωρίς. Με τη νέα M1 βελτιώσαμε την απόδοση ισχύος και την τελική ταχύτητα, αν και στο δεύτερο αυτό κομμάτι πρέπει να κάνουμε περισσότερα».

 

«Γιατί βελτιώθηκαν και οι άλλοι. Άλλωστε εδώ, στην Jerez, η τελική δεν κάνει τη διαφορά. Θα περιμένουμε τώρα την Sepang».

 

«Μπορεί αυτό το μοτέρ που είχαμε στην Jerez να μην είναι το οριστικό, αλλά είμαστε κοντά. Στην Μαλαισία δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές».

Επόμενο άρθρο »

Χειρουργήθηκε χτες ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Όταν χάνεις 10χλμ/ώρα στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα