• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
XAVIER SIMEON ΚΑΙ NICCOLO’ CANEPA ΜΕ ΤΗΝ LCR E-TEAM ΤΟ 2020
Νέα 29/11/2019 - 19:20

Tο πρώτο FIM Enel MotoE™ World Cup ήταν μια μεγάλη επιτυχία και οι οδηγοί της ομάδας LCR E-Team Niccolò Canepa και Randy De Puniet ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. 

Οι Αγώνες του 2020 ξεκινούν τον Μάιο στην Jerez de la Frontera της Ισπανίας και θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο στο Misano της Ιταλίας. Φορτίζοντας τις μπαταρίες για τον χειμώνα η LCR E-Team έχει την ευχαρίστηση να ανακοινώσει ότι ο Βέλγος Xavier Simeon θα είναι στην ομάδα δίπλα στον Niccolò Canepa.
Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου FIM Superstock 1000 το 2009 ο Simeon έφθασε στο MotoGP το 2010 στην Moto2 και το 2018 στη μεγάλη κατηγορία με την Avintia Ducati. Το 2019 ο Βέλγος έβαλε την Ego Corsa Energica στην 6η θέση του Κυπέλλου με δύο βάθρα και καλές εμφανίσεις. 

 

Lucio Cecchinello (LCR Team Principal):

"Tο FIM Enel MotoE™ World Cup ήταν μια πρόκληση για όλους και είμαι υπερήφανος που ήμασταν μέρος του εγχειρήματος. Θέλω να εθχαριστήσω τους Niccolò και Randy και σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συνεργασία με τον Xavier Simeon και την ανανέωση με τον Niccolò Canepa για το 2020. Θα είναι ΄ε'νας τέλειος συνδυασμός για την LCR E-Team.”

Xavier Simeon

"Μετά την πρώτη χρονιά στην οποία μάθαμε το νέο ηλεκτρικό πρωτάθλημα, είμαι πολύ χαρούμενος να γίνω μέλος της LCR E-Team. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία ειδικά επειδή είναι μαι επαγγελματική ομάδα που προσφέρει υποστήριξη επιπέδου. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω την Zelos και τον Lucio για την υποστήριξή τους σε αυτή τη νέα περιπέτεια."

Niccolò Canepa

Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση με την LCR E-Team γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αυτό το πρώτο FIM Enel MotoE™ World Cup ήταν τόσο συναρπαστικό. Την επόμενη χρονιά θέλω να είμαι μπροστά σε κάθε αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Lucio και όλη την ομάδα LCR E-Team που πιστεύει σε μένα πάλι για το 2020.” 

Επόμενο άρθρο »

Ο GIACOMO AGOSTINI έχει το δικό του Μουσείο

« Προηγούμενο άρθρο

Χειρουργήθηκε χτες ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα