• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Ο TARDOZZI στη BMW!
Eνισχύεται σημαντικά η γερμανική ομάδα...
Νέα 21/12/2009 - 16:30

Αποφασισμένη να κατακτήσει την κορυφή των Superbike είναι η BMW γι' αυτό το λόγο άλλωστε προχώρησε στην πρόσληψη του έμπειρου και άκρως πετυχημένου στο ρόλο που επί χρόνια είχε στη Ducati, Davide Tardozzi.

Ο 50χρονος Ιταλός που επί μια 20ετία προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ιταλική φίρμα είτε ως αγωνιζόμενος είτε ως στέλεχος των αγωνιστικών ομάδων της εταιρίας, αναλαμβάνει τα ηνία της εργοστασιακής ομάδας της γερμανικής φίρμας στο WSBK με στόχο να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ωστόσο η συμφωνία θεωρείται δεδομένη σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Μαζί του μάλιστα πήρε και τον μηχανικό πίστας του Michel Fabrizio τα τελευταία 2 χρόνια, Max Bertolini, κάτι που οι Ιταλοί χαρακτηρίζουν ως μεγάλο πλήγμα για την Ducati λόγω της εμπειρίας του και των ικανοτήτων του.

Στη BMW ο Τardozzi θα βρει δύο αναβάτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στη Ducati. Ο λόγος για τον πολύπειρο Troy Corser και τον Ισπανό Ruben Xaus.

Στην περίπτωση του Αυστραλού μάλιστα η συνεργασία τους στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς το 1996 έφτασαν στην κατάκτηση των τίτλων σε οδηγούς και κατασκευαστές.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Tardozzi ως επικεφαλής της BMW θα γίνει στις πρώτες επίσημες δοκιμές εξέλιξης του 2010 που θα λάβουν χώρα στην πίστα του Portimao 22-24 Ιανουαρίου.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Έρχεται η ιταλική Pro Ride!

« Προηγούμενο άρθρο

ΔΟΚΙΜΕΣ ROOKIES: Στη Sepang SIMONCELLI - AOYAMA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα