• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Έρχεται η ιταλική Pro Ride!
Νέα ομάδα μπαίνει στo Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike...
Νέα 07/01/2010 - 09:48

Μια νέα ομάδα ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike το 2010. Ο λόγος για την ιταλική Pro Ride η οποία σχεδίαζε να μπει στο WSBK το 2009 με αναβάτη τον Gregorio Lavilla αλλά την τελευταία στιγμή αναγκάστηκε αλλάξει τα πλάνα της αφού έχασε τον βασικό της χορηγό.

Φέτος τα πράγματα φαίνεται πως είναι σαφώς καλύτερα καθώς παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την παγκόσμια αγορά επηρεάζοντας αρκετά και τον χώρο των μηχανοκίνητων σπορ, το Team από την Τοσκάνη συμφώνησε να συνεργαστεί με την ιαπωνική εταιρία «Speed of Japan - Achromatic Inc.» με έδρα το Τόκιο η οποία θα είναι υπεύθυνη για το το κομμάτι του marketing, την εύρεση χορηγών και την επιλογή των αναβατών.

Η συγκεκριμένη εταιρία μάλιστα έχει αναλάβει το management αναβατών που λαμβάνουν μέρος στo WSBK, στα IndyCars και σε αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στο ιαπωνικό Πρωτάθλημα. Οι πιο γνωστοί πελάτες της από των χώρο των 2 τροχών είναι ο Makoto Tamada, ο Shuhei Aoyama, ο Yukio Kagayama, αλλά και ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 125cc (1995 - 1996) Haruchika Aoki (ο βενιαμίν των αδερφών Aoki. Στα MotoGP είχαν τρέξει στο παρελθόν και οι Takuma και Nobuatsu) που τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε αγώνες αυτοκινήτων.

Επικεφαλής του project είναι ο Ιταλός μηχανικός Marco Nicotari ο οποίος σχολιάζοντας την συνεργασία είπε: «Αυτή η συνεργασία θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μεγαλύτερο επαγγελματισμό καθώς η εταιρία θα ασχοληθεί με ό,τι έχει να κάνει με το marketing δίνοντας έτσι σε μας τη δυνατότητα να ασχοληθούμε αποκλειστικά με το αγωνιστικό και τεχνικό κομμάτι».

Η ομάδα θα χρησιμοποιεί μοτοσυκλέτες Honda CBR1000RR, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους αναβάτες που θα αγωνιστούν με τα χρώματά της. Όπως προαναφέραμε η ιαπωνική εταιρία είναι αυτή που θα αποφασίσει για τους οδηγούς οπότε το πιθανότερο είναι οι ...εκλεκτοί να προέρχονται από την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Επόμενο άρθρο »

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O KEVIN SCHWANTZ και πάλι στην Ελλάδα!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Κάταγμα στον αστράγαλο ο SOFUOGLU!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα